Mit tennétek, ha kiderülne, hogy 13-14 éves lányotok webkamerán keresztül mutogatja a melleit néha huszonéveseknek?
Én lehet elfordulnék csak a szüleimtől, ha azzal a módszerrel élnének, amit az utolsó előtti válaszoló írt le. Nekem van webkamom 14 éves korom óta, de soha csak eszembe se jutott, hogy a melleimet mutogassam valakinek. Még a barátomnak sem, aki élőben is látta már, és igazán nem mutatnék neki semmi újat...
Először is elgondolkodnék azon miért teheti... Gondolom chaten talál ilyen embereket, akik próbálják rávenni, csak menj fel, add ki magad egy 14 éves szexi lánynak, és meglátod hányan ajánlkoznak fel... Először kikérném egy hozzáértő tanácsát, hogyan lehet úgy korlátozni a netet, hogy bizonyos oldalakat ne tudjon használni. Ezek után a chateket mindenképpen törölném ezzel a módszerrel az életéből, ha ez nem lenne hatásos, én is kiköltöztetném a számítógépet a nappaliba, és csak adott időpontig használhatná... Persze közben sűrűn elbeszélgetnék vele, hogy még is mit gondol, amikor levetkőzik egy idegen férfi előtt? Miért nem tartja ennyire becsben a testét? Mit tenne akkor, hogyha egy ilyen beszélgetés után egyszer csak beállítana hozzá ez az idegen férfi és nem kérdezné, hogy leakar-e vele feküdni vagy sem? Mit tenne ha valamilyen ismertebb közösségi portálon kacsintanának vissza a mellei? Mit szólna, ha a barátai meglátnák, és teljesen szégyenben maradna? Ehhez hasonló kérdéseket tennék fel neki, és ha nem tudja a választ, elmondanám az én verziómat... Megpróbálnám neki (ha kicsit késve is), megtanítani, hogy a teste egy olyan dolog amit értékelni kell és becsben tartani, a chaten a 20-as éveikben járó férfiak pedig nem azért keresik fel, mert rá (a lelkére és a belső értékeire) kíváncsiak, hanem mert egy élvezeti cikket keresnek, egy darab húst, és ha így folytatja előbb utóbb elkezdik tárgyként használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!