Ti elengednétek?
Egy mai kérdés ihlette az enyémet. Egy gyerek tette fel, hogy mit vegyen fel a 12 éves barátnője medencés bulijába, és a válaszok nagy része, hogynel se engednék, mert korai.
Én nem látok akkora mumust a dologban, hogy egy 12 éves kislány miért ne medencézhetne a barátnője szülinapján a barátaival. Gondolom szülői felügyelet is lesz (12 évesek mellé legalábbis nekem evidens a dolog). Ilyen idősen, meg kisebb koromban is medencéztünk a barátnőimmel valamelyikünk udvarán (felfújható medence, mielőtt valaki belekötne).
Szerintetek?
Ha egy szimpla medencés buli lenne, akkor nem lenne kérdés, hogy mit vegyen fel. Bár számomra az is evidens lenne, hogy egy medencés bulin elég hamar lekerül a ruha, hiszen a medencébe bikinibe mennek. Akkor meg nem mindegy. Ha így teszik fel a kérdést gyanús, hogy valami fiú dolog van a háttérben.
Egyébként a kérdésre válaszolva, ha szülő lennék, szeretném megismerni a lányom barátnőjét, és a szüleit. Ha a szülőkkel meg van beszélve, és tudom, hogy ott lesznek, akkor elengedném a lányomat, hiszen tudnám, hogy van, aki figyel rájuk. Vagy ha nem csak 3-4 barátnő pancsol együtt, akkor felajánlanám, hogyha ráérek szívesen átmegyek. Így a szülő is jobban érezheti magát, hiszen neki is van társasága, meg nagyobb gyerektársaságnál nem árt esetleg több szem, segítő kéz.
Lehet, hogy én vagyok lemaradva, de 12 évesen simán divatoznak a csajok egymás között is, nem kell fiú hozzá. A nevelt lányom még csak 11, de a legnagyobb gondot akkor csinálja az öltözködésből, ha barátnőzik, fiúkkal nem hajlandó szoknyát felvenni, mert csúfolják, meg húzgálják (suliban tiltva is van emiatt a szoknya, mivel a tantestület szerint elvonja a fiúk figyelmét).
A barátnőit ismerjük, a szülőket is (nekem ez is evidens, ha már a gyerekek átjárkálnak egymáshoz, mi meg hozzuk-visszük őket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!