Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért menő az, ha egy 13 éves...

Miért menő az, ha egy 13 éves gyerek halálra issza magát? 15/l

Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 21:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Csak szólok, hogy ehhez semmi közöd, és saját

magadmnak ártasz ha más életével törődsz."

Én is így gondolom,pedig nem én nem vagyok az a fajta:) Nem igazán bírom a piát. (Mármint,ja 13-14 évesen nyilván kóstoltam már de nem jött be)

2014. júl. 14. 10:53
 12/18 anonim ***** válasza:

Szeritnem már unalmukba nem tudnak mit kitalálni.....

Meg valószínű ezt látják otthon is.

Azért te ne kövesd őket, nem kéne nekik sem ilyet csinálni, de felnőtteknek sem.

Szerintem bőven elég ránézni egy hajléktalanra aki részeg hogy viselkedik és mire vitte...... szeritnem ez bőven elrettentő példa kéne hogy legyen. Lehet nem a piától jutott oda, de végül a piába menekült és kikerülni nem tud.

2014. júl. 14. 13:00
 13/18 anonim ***** válasza:

"Lehet nem a piától jutott oda, de végül a piába menekült és kikerülni nem tud."

Szerintem az esetek többségében elmondható, hogy a hajléktalanság vezet az alkoholizmushoz, nem pedig fordítva.

2014. júl. 14. 16:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem menő, inkább szánalmas és megvetendő. Legalábbis a részemről. Bár amilyen világot élünk, kinézem, hogy valakinek nem.
2014. júl. 15. 07:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szólok, hogy pontosan 30 évvel ezelőtt is bőven voltak ilyenek. Anyukámnak 3 alkoholista és pár drogos osztálytársa is volt 8.-ban és ezek persze cigiztek is rendesen. Gimiben egyik osztálytársa 15 évesen teherbe esett, de a szülei nem engedték hogy megtartsa, az abortusz után a csaj kb fél évvel öngyilkos lett. Talán a tanárok nem voltak ezekkel tisztában meg a szülők.
2014. júl. 15. 11:07
 16/18 anonim ***** válasza:
valószínű azért, mert ettől olyan érettnek érzik magukat
2014. júl. 15. 13:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyébként honnan tudod, hogy tényleg úgy volt, azért ebben a korban sokat füllentenek, vagy nem úgy mesélik el...

Bár nem lepődöm meg semmi, el is hiszem, ha igaz.

2014. júl. 15. 13:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Úgy bírom, mikor a fiatalok osszák a még fiatalabbaknak, hogy "anno" mennyire más volt minden. Én 17 éves vagyok, és hülyeség, hogy 5 éve nem ivott senki. Akkor 12 voltam, és bizony volt már osztálytársam, aki ivott, cigizett, szexelt. 1 évvel később több is volt.

Gyakorin amúgy általában tényleg két véglet van, bár én ettől függetlenül le merem írni, hogy cigizek, a piát sem vetem meg már 14 éves korom óta, de ettől függetlenül jó tanuló vagyok, és aránylag normális. :)) És azért néha még belebotlok 1-2 ilyenbe. Pedig élőben nagyon sok ilyet ismerek, túlzás nélkül.

2014. júl. 22. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!