Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak szerintem elszomorító...

Csak szerintem elszomorító más szülők viselkedése?

Figyelt kérdés
A fiatal tinilányok és újdonsült barátjukkal kapcsolatban..úgy értem,normális,hogy a szülő simán elengedi a gyermekét(!) mert igenis,16 éves fejjel még gyerek,a barátjához ottaludni akár többnapra,és nem is igazán foglalkozik azzal hogy még csak 2-3 hónapos a kapcsolat,és ottalvásból úgy sem csak alvás lesz a tiniket ismerve..tinilányok szülei,ti ehhez milyen véleménnyel álltok hozzá?

2014. júl. 13. 00:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%

16 éves vagyok. A barátom 17. Fél éve vagyunk együtt, kb. 3 hónap után feküdünk le egymással, mind a ketten szüzek voltunk. Azért tettük meg, mert szeretjük egymást, és mert akartuk. DE ez nem státuszszimbólum. Még a legjobb barátnőm sem tudja, ahogy a barátom haverjai sem, hogy lefeküdtünk. Ez miránk tartozik. Kollégisták vagyunk, tanév közben minden nap együtt voltunk, hétvégén pedig skype-oltunk. Azután, hogy ennyire összenőttünk most itt van a nyári szünet és 160 km közöttünk. Szóval igen, szoktam ott aludni nála, de csak egy estét, tehát egyik nap reggel megyek, ott alszok, másik nap este jövök. Hetente látjuk egymást, úgyhogy igen, amikor élőben is találkozunk és nem csak a skype-on keresztül, akkor próbálunk minél több időt eltölteni a másik testének közelében.

Kérdem én, most akkor rosszul vagyok nevelve? Azért mert nyáron is szeretném látni a barátomat, de nem akarok órákat tölteni a vonaton?

16/L

2014. júl. 13. 13:36
 22/25 anonim ***** válasza:
drága szívem.. barátommal 1,5 hónap után feküdtem le.. és nem akkor amikor nálunk aludt (erre volt már példa előtte is jópárszor, mármint arra, hogy együtt aludtunk..).. és láss csodát.. most a vőlegényem..
2014. júl. 13. 17:18
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lány szexelni akar, akkor fog is. Ha nem akar, és mégis megtörténik, mert elég neki a pasija unszolása, akkor a szülő már rég elbukott.

Én úgy vagyok vele, hogy én szülőként mindent megtettem annak érdekében, hogy helyesen döntsön a lányom. Ha boldog a párkapcsolatában, és úgy érzi készen áll, akkor csinálja. Ettől az én szememben nem lesz kevesebb.

Nyílván, féltem, én is voltam tinédzser, tudom mit meg nem tesznek a srácok hogy lekerüljön a bugyi, de bízok a lányomban, és remélem nem fog felelőtlenül fejest ugrani a szexualitásba.

Mellesleg egy apai beszélgetés a sráccal szórakoztató tud lenni. Öröm látni azt az ilyedt fejet, amikor sorozatgyilkos módjára répát szeletelek, vagy más filmes klisékkel ijesztgetem. :)

Természetesen volt már komoly beszélgetés, elmondtam, hogy tisztelettel bánjon a lányommal, különben nem lesz jó vége, és sikerült "összebarátkozni" a lányom barátjával. Nekem ez elég. Többet nem tudok tenni.

Ahogy mondták, a fsz nappal is feláll. Inkább szexeljenek a srácnál, minthogy a rendőrök hozzák őket haza a lányomat egy parkból, vagy egy olcsó, lerobbant hotelban kezdjenek neki.

Úgy látom elég egyediek a nézeteim. Ez az egy előnye van az egyedülálló apukaságnak - nem kell mások sokszor elavult, túlságosan konzervatív, begyöpösödött nézeteit elviselnem, hallgatnom.

39/f

A lányom 16.

2014. júl. 14. 11:11
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Minden elismerésem az egyedülálló apucinak!!! Értelme, józan bizalmai hozzáállás!
2014. júl. 18. 10:36
 25/25 anonim ***** válasza:
És ez a te csőröd miért böki? Nem kell játszani a nagy erkölcscsőszt meg hőzöngeni a konzervatív értékek jegyében, és máris semmissé válik a probléma. Fogadd el, hogy mindenki másképp gondolkodik, és amíg valamelyik fél nem sérül, semmi rossz nincs benne.
2014. júl. 18. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!