Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » "Gáz" ha néhány Doctor Who...

"Gáz" ha néhány Doctor Who rész után annyira félek hogy nem tudok aludni?

Figyelt kérdés

Nézhetek bármilyen darabolós horrort, nem hat meg, egyáltalán nem félek, de a Doctor Who pár epizódja kikészít. A Blink, az Empty Child, a Silence in the library és a Midnight pl ilyenek voltak, de a legdurvább tegnap volt, este megnéztem az Impossible astronaut-ot meg a Day of the Moon-t, és kb 4-ig fent voltam mert nem mertem leoltani a villanyt és aludni.

Aki nem ismerné: ilyenek lényekkel állnak szemben a főszereplők: [link] egyrészt rohadt ijesztő mikor a sötét folyosón meglátják, dde az borított ki, hogy mindig csak addig emlékszik rá az ember amíg látja. Amint elfordul, elfelejti hogy valaha is látta.

És komolyan ez nem a kellemes feszültség volt, vagy borzongás, hanem tényleg rettegtem o.O ez volt a legijesztőbb dolog amit valaha láttam....

Nagyon fura, ha a horrorfilmek nincsenek rám hatással, de ez a sorozat ennyire félelmetes nekem?

2014. júl. 7. 15:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem gáz, ha vannak emberi érzéseid: félelem, szeretet, utálat, szerelem. Inkább az a gáz, ha nincsenek.

26 éves vagyok, de sokszor csak mobil fénnyel világítva, a nagyszekrény ajtaját párnával kitámasztva tudok aludni.

2014. júl. 8. 20:31
 12/12 A kérdező kommentje:

Az X akták nem olyan ijesztő :D

Mindenesetre köszi a válaszokat mindenkinek :)

2014. júl. 9. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!