"Gáz" ha néhány Doctor Who rész után annyira félek hogy nem tudok aludni?
Nézhetek bármilyen darabolós horrort, nem hat meg, egyáltalán nem félek, de a Doctor Who pár epizódja kikészít. A Blink, az Empty Child, a Silence in the library és a Midnight pl ilyenek voltak, de a legdurvább tegnap volt, este megnéztem az Impossible astronaut-ot meg a Day of the Moon-t, és kb 4-ig fent voltam mert nem mertem leoltani a villanyt és aludni.
Aki nem ismerné: ilyenek lényekkel állnak szemben a főszereplők: [link] egyrészt rohadt ijesztő mikor a sötét folyosón meglátják, dde az borított ki, hogy mindig csak addig emlékszik rá az ember amíg látja. Amint elfordul, elfelejti hogy valaha is látta.
És komolyan ez nem a kellemes feszültség volt, vagy borzongás, hanem tényleg rettegtem o.O ez volt a legijesztőbb dolog amit valaha láttam....
Nagyon fura, ha a horrorfilmek nincsenek rám hatással, de ez a sorozat ennyire félelmetes nekem?
Hát én anno kb. 10-12 évesen láttam pár részt a Doctor Who-ból, a Tv2 vagy az az RTL adta, már nem is emlékszem, de nem is lényeges, szóval kb. délután 1 körül ment szombatonként, én meg tök nyugodtan leültem nézni. Azt tudni kell, hogy nem vagyok valami jó alvó alapjáraton se, de azután a rész után konkrétan hetekig attól paráztam, hogy azok a parókás robotok, amik újra akarták indítani az űrhajójukat (?), eljönnek értem és elviszik a szerveimet (fogalmam sincs róla, hogy melyik rész lehetett, azt tudom, hogy ez a rész akkor volt, amikor még David Tennant volt a Doktor), pedig kb. csak 20 percet láthattam belőle. Még másik 3 részből láttam pár perceket, azok nem ráztak meg annyira, mint a fent említett rész, de ettől függetlenül azokon az estéken sem aludtam túl jól. Azóta sem néztem Doctor Whot, pedig maga a sorozat érdekelne, meg minden, de egyszerűen nem merem elkezdeni (mondjuk a dologba belejátszik az is, hogy marha sok rész van és rengeteg más sorozat is van, amit el akarok kezdeni).
Szóval szerintem nem gáz, mert amennyire emlékszem, azért a Doctor Who elég jól meg van csinálva ahhoz, hogy az ember izguljon, meg beparázzon tőle.
16L
Blink, na, azt megértem! A többit már nem láttam, mert páromnál nincs tv - hálisten -, leszedni viszont nem tudom, sajna. :(
25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!