Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » "Gáz" ha néhány Doctor Who...

"Gáz" ha néhány Doctor Who rész után annyira félek hogy nem tudok aludni?

Figyelt kérdés

Nézhetek bármilyen darabolós horrort, nem hat meg, egyáltalán nem félek, de a Doctor Who pár epizódja kikészít. A Blink, az Empty Child, a Silence in the library és a Midnight pl ilyenek voltak, de a legdurvább tegnap volt, este megnéztem az Impossible astronaut-ot meg a Day of the Moon-t, és kb 4-ig fent voltam mert nem mertem leoltani a villanyt és aludni.

Aki nem ismerné: ilyenek lényekkel állnak szemben a főszereplők: [link] egyrészt rohadt ijesztő mikor a sötét folyosón meglátják, dde az borított ki, hogy mindig csak addig emlékszik rá az ember amíg látja. Amint elfordul, elfelejti hogy valaha is látta.

És komolyan ez nem a kellemes feszültség volt, vagy borzongás, hanem tényleg rettegtem o.O ez volt a legijesztőbb dolog amit valaha láttam....

Nagyon fura, ha a horrorfilmek nincsenek rám hatással, de ez a sorozat ennyire félelmetes nekem?

2014. júl. 7. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén nem értem a tiniknél ezt a "gáz" dolgot. Mert ha azt mondjuk gáz, akkor nem fogsz félni tőle? Nevetséges az egész.
2014. júl. 7. 15:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát inkább csak úgy értem hogy ugye nem én vagyok az egyetlen aki ilyenektől fél
2014. júl. 7. 15:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, nem vagy egyedul:-) en az angyalos resz utan hetekig feltem, h meglatok egyet itthon a sotetben...
2014. júl. 7. 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja es 34 vagyok:-)
2014. júl. 7. 16:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát én anno kb. 10-12 évesen láttam pár részt a Doctor Who-ból, a Tv2 vagy az az RTL adta, már nem is emlékszem, de nem is lényeges, szóval kb. délután 1 körül ment szombatonként, én meg tök nyugodtan leültem nézni. Azt tudni kell, hogy nem vagyok valami jó alvó alapjáraton se, de azután a rész után konkrétan hetekig attól paráztam, hogy azok a parókás robotok, amik újra akarták indítani az űrhajójukat (?), eljönnek értem és elviszik a szerveimet (fogalmam sincs róla, hogy melyik rész lehetett, azt tudom, hogy ez a rész akkor volt, amikor még David Tennant volt a Doktor), pedig kb. csak 20 percet láthattam belőle. Még másik 3 részből láttam pár perceket, azok nem ráztak meg annyira, mint a fent említett rész, de ettől függetlenül azokon az estéken sem aludtam túl jól. Azóta sem néztem Doctor Whot, pedig maga a sorozat érdekelne, meg minden, de egyszerűen nem merem elkezdeni (mondjuk a dologba belejátszik az is, hogy marha sok rész van és rengeteg más sorozat is van, amit el akarok kezdeni).

Szóval szerintem nem gáz, mert amennyire emlékszem, azért a Doctor Who elég jól meg van csinálva ahhoz, hogy az ember izguljon, meg beparázzon tőle.

16L

2014. júl. 7. 16:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért rosál be mindenki a Doctor Who-tól, az X aktákhoz képest ez csak egy Tele Tubbies.
2014. júl. 7. 17:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Blink, na, azt megértem! A többit már nem láttam, mert páromnál nincs tv - hálisten -, leszedni viszont nem tudom, sajna. :(

25

2014. júl. 7. 19:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érintett meg különösen egy rész se, bár amikor beállítottam egy angyalt a háttérképemnek és az éjszaka közepén néztem meg az időt enyhén szólva befostam :D De nekem is van, hogy egy sorozattól vagy filmtől, sokszor csak egy képtől vagy valami fura japán városi legendától nem tudok aludni. Nem gáz, én se értem, hogy miért lenne az, meg ha az is lenne, mit változtatna a helyzeten.
2014. júl. 7. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Jajj,a r*h*dt angyalok.... :D Nyugi. Nézz meg néhány kulisszák mögött, vagy így készült videót. Nyugtasd meg az agyad. Más is fél, persze, ezért nézünk darabolós, hentelős mozikat, mert biztonságban félhetünk. Én is kiakadtam pár részen, de nem bírtam abbahagyni. :) Sok sikert!
2014. júl. 8. 00:56
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Tényleg ilyen para ez a sorozat? Nekem valamiért a Doctor Who úgy rémlett, hogy kicsi gagyi, gyermeteg sci-fi .
2014. júl. 8. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!