Miért utálom a legjobb barátnőmet?
Egyszerűen nem értem magam. Tényleg nagyon kedvelem, helyes lány, mindig tudunk miről beszélni. De amikor jön azzal, hogy ő kitűnő meg minden felmegy bennem a pumpa. Úgy érzem ő Miss Tökély, aki sosem hibázik, mindig tanul, mindig mindenkit meg tud nevettetni és mindenki imádja. Többek között az a fiú is, aki nagyon tetszik nekem. Azt hiszem hamarosan járni és fognak és ezért még jobban utálom.
Ha csak egy aprócska hibája lenne! De nincs! Már csak az éltet, hogy hátha valamikor hibázik és akkor megtalálnám a gyenge pontját.
De miért érzek így? Mit kellene tennem? Teljesen összezavarodtam! Kérlek segítsetek!
16/L
első két válaszolónak (is) mondanám,h lehet,h nem képes annyit kihozni magából, van aki tanulással sem tud, és ha valaki nem olyan csinos akkor hiába csinál magával bármit
a kérdezőnek pedig,h tényleg hajtson rá a tanulásra, a fiúra és változtasson,stílust, hozzááláást (igenis én vagyok a legjobb:P)
szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!