Hogy szokjak hozzá az új "otthonomhoz"? Mikor múlik el a honvágyam?
Elköltöztünk Magyarországról és egy kisvárosból belecsöppentem a nagyvárosi életbe, a csillogásba, a folyamatos bulikba, pénzköltésbe.
Annyira hiányzik minden otthonról, hogy kb. alig akarok ide visszajönni (annyiszor repülök vissza Magyarországra, ahányszor akarok), mert itt kívülállónak érzem magam.
Van egy lány, aki népszerű és nagyon jóban lettünk, őt ismertem meg elsőnek. Ő borzasztó energikus, folyton bulizna, a középpontban van mindig és ez tök jó, mert velem is közvetlen volt az első perctől fogva, de néha nagyon lefáraszt, amikor reggel 5-kor esünk be az ágyba, de ő már 10-kor menni akar valahová, mintha sose lenne fáradt.
Ráadásul találkoztam egy fiúval, akinél esélyem sincs, mégis az összes gondolatom körülötte forog állandóan.
Legszívesebben hazamennék a régi házunkba, a megszokott, kiszámítható, unalmas életembe, még a bunkó szomszédnak is örülnék. Anyának ezt nem merem mondani, mert nem akarom, hogy úgy jöjjön le, én nem szeretek itt.
De ez az igazság...
16/L
1# Nem feltétlen tudja megszokni, én 3 éve éltem Angliában és a vége az lett, hogy hazajöttünk. 15/f
Nem kifejezetten Magyarország hiányzott, csak a közeg.
Fél kezemet adnám, hogy én is ilyen közegbe kerülhessek... Én még mindig az unalmas kisvárosi közegben lakom, de egyre nyílvánvalóbb, hogy nekem a nagyvárosi élet lenne a megfelelő, ahol mindig nagy a nyüzsgés. Ezért megyek jövőre kollégoumba, hogy Pestre kerülhessek.
Egyelőre próbáld megszokni az új környezeted, rendezkedj be, neked sincs már sok hátra, hogy önálló életet kezdhess, akkor akár vissza is költözhetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!