Milyen test mozgásba kezdjek? 16. l
hat ez igy eleg nehez ,hogy a terdedet ne vegye igenybe. Talan az uszas volna jo :D
Ha nem mas marad a sakk ..
Sajnálom, hogy a futás kiesik, az jutott először eszembe, én imádom.
De akkor tényleg én is a Zumbát ajánlom, az a másik kedvencem. Egy táncos aerobic-féleség, nagyon bulis, semmi előzőleges tudás nem szükséges, semmi felszerelés. Otthon is csinálhatod, de én sokkal jobban szeretek bejárni órákra, remek a hangulat, hamar meg lehet tanulni a számokat, és remek emberek járnak :) Ha egy óra nem tetszik és van lehetőséged, próbálj ki más oktatót is, én kettőt koptattam el, mire a harmadiknál megállapodtam.
Görkori esetleg, a korcsolya szárazföldi párja? Vagy úszás. (Megjegyzem, létezik aquazumba is, ami még kevésbé terheli a lábakat, túlsúlyos embereknek is azt ajálják)
Nem tudom hova valósi vagy de ha pest közelben laksz akkor gyere el 28 án a hősök terére ugyanis Mozgások éjszakája lesz este 10 től reggel 4 ig 10+1 sportággal.
Itt kiapprobálhatod amik vannak hátha lesz egy kedvenced :)
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!