Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen test mozgásba kezdjek?...

Milyen test mozgásba kezdjek? 16. l

Figyelt kérdés
nyár van és sok szabad időm van gondoltam el kellene kezdeni valami alak formálás szerűt,nem akarok fogyni cél irányosan ,de nem zavarna ha 1-2 kg val könnyebb lennék.. futás kiesik mert pár kilométer gyaloglás után is fáj a térdem órákig egy ápolónő ismerősünk azt mondta a meg erőltetéstől és ,hogy mozogjak rá ,de csak rosszabb lett ,valaki valami olcsó mozgás formát amit nem kell csoportban űzni? télen jég korcsolyázok ,de az ugye most kiesik ....

2014. jún. 26. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

hat ez igy eleg nehez ,hogy a terdedet ne vegye igenybe. Talan az uszas volna jo :D

Ha nem mas marad a sakk ..

2014. jún. 26. 22:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ha a jégkori megy akkor a görkori is... ;)
2014. jún. 26. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az úszás tényleg jó lenne.esetleg végezz valamilyen gyakorlatokat otthon,olyanokat,amik a térdedet nem veszik igénybe.rengeteg ilyen videó van az interneten,tavaly nyáron én is így edzettem.
2014. jún. 26. 23:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Zumba :) jó zene,buli,akár otthon egyedül is. Tele vele a net :) Sokfèle stílus. Szerintem nagyon jó. :)
2014. jún. 27. 07:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy a futás kiesik, az jutott először eszembe, én imádom.

De akkor tényleg én is a Zumbát ajánlom, az a másik kedvencem. Egy táncos aerobic-féleség, nagyon bulis, semmi előzőleges tudás nem szükséges, semmi felszerelés. Otthon is csinálhatod, de én sokkal jobban szeretek bejárni órákra, remek a hangulat, hamar meg lehet tanulni a számokat, és remek emberek járnak :) Ha egy óra nem tetszik és van lehetőséged, próbálj ki más oktatót is, én kettőt koptattam el, mire a harmadiknál megállapodtam.

Görkori esetleg, a korcsolya szárazföldi párja? Vagy úszás. (Megjegyzem, létezik aquazumba is, ami még kevésbé terheli a lábakat, túlsúlyos embereknek is azt ajálják)

2014. jún. 27. 10:24
 6/7 anonim válasza:

Nem tudom hova valósi vagy de ha pest közelben laksz akkor gyere el 28 án a hősök terére ugyanis Mozgások éjszakája lesz este 10 től reggel 4 ig 10+1 sportággal.

Itt kiapprobálhatod amik vannak hátha lesz egy kedvenced :)

[link]

Remélem tudtam segíteni :)

2014. jún. 28. 04:13
 7/7 anonim ***** válasza:
LOVAGLÁS
2014. jún. 28. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!