Anyukám jogosan van kiakadva? 14/L
"biciklizni sem este 8-kor kell, szünidőben, mikor ott az egész nap"
Ja, 40 fokban nagy élmény bicózni..... Én szívesebben ülök bent és gépezek napközben, vagy ha már hasznossá akarom tenni magam akkor főzök vacsorára, takarítok, stb, és este megyek el itthonról mikor már viselhető idő van odakint. Kivétel ha strandra akarok menni.
"Ki az aki kiengedné a 14 éves lányát mondjuk a Józsefvárosi piac környékén? :) Megfeledkeztek arról hogy nem az a helyzet hogy anyuka irányítani akar ,hanem vigyázni is akar rá.
Amúgy mindenre ott van az egész nap,Én inkább 6-7re tenném az időpontot hogy menjen haza."
Szóval 6-7-ig semmi baj nem érheti, de nyolckor már elrabolják? Az oké hogy sötétedés után ne mászkáljon kint, de nyáron a 8 óra még bőven fényes nappal és semmivel se veszélyesebb mint a 6-7 óra :D
14 éves gyerekről beszélünk aki nem tud érett döntéseket hozni és egy darabig nem is.
Nem azért de most a gyerek vacsorázzon mindig este 8 után? Komolyan mondom sosem gondoltok bele semmibe se igazán :)
Hát egy nap a héten igazán otthon maradhatsz, aztán majd mész máskor. Ez nem katasztrófa.
Anyád gondolom aggódik, hogy mit csináltok minden nap 8-ig. Ha belegondolok én mondjuk városba nem tudnék már mit kezdeni magammal csak úgy sétálgatva minden nap, nem otthon :D
Segíts otthon anyukádnak. Én nem járok el, falusi vagyok egy normális gyerek nincs és városba még busszal se engednek be egyedül pedig városba járok iskolába. Én elmondhatatlanul sokat segítek anyukámnak de lényegében amit kérek azt mindig megpróbálja biztosítani hogy mindenem meglegyen. Volt hogy 3 nagy szobát kitakarítottam csak hogy örömöt szerezzek neki. Néha már annyit segítek neki /önszántából!!!/ hogy igazi házvezetőnőnek lehet engem mondani.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!