Kamaszok, ilyenkor nyáriszünetben általában hánykor fekszetek le este aludni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 22:49
21/36 anonim válasza:
Most már 11-1 között, és felkelek 8-9 körül. Így ki tudom használni a napot. Régebben, 15-16 évesen 2-5 között feküdtem le, viszont aludtam majdnem mindig délig.
17/L
23/36 Jeff the System válasza:
Ma 5-kor indulni kell úgyhogy addig már nem nagyon ,de általában 1-2-3 ig és délig alszom körülbelül
24/36 Gyémántlány válasza:
Éjfél- fél egykor. Viszont van, hogy tizenegykor már beesek az ágyba, de olyan is, amikor még háromkor nagyban forgolódok. Tehát változó, attól függ milyen fáradt vagyok.
26/36 anonim válasza:
Ejfelig mindig fent maradok. Legkesobb 3-ig maradok. Atlagban fel 2-kor fekszem le!:)
Es alszok delig:)
29/36 anonim válasza:
Éjfél és egy óra között még gépezek. Aztán olvasok, kb. háromig, esetleg négyig, majd alszok.:) Minimum délig.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!