Szomorú zene hallgatás, önsajnálás ezerrel, fehér csoki vagy éppen amilyen csokit találok itthon vagy egyéb sós, édes snack-ek "eszegetése" (értsd zabálása) (pl. Oreo, de néha gyümölcs is becsúszik, de volt, hogy kovászos uborkát eszegettem - tudom iszonyat fura), napló vagy történet írás, vicces videók, oldalak, zenék (Ylvis számok, The Lonely Island stb.) nézegetése, hallgatása (ez akkor amikor már próbálok jobban lenni) Énekelgetés (borzalmas a hangom, de jól esik általában), egy nagy forró fürdő, egy jó könyv vagy a kedvenc internetes blogjaim, fanfictionjeim olvasgatása.
2014. jún. 25. 19:38
12/17 anonim válasza:
Kedvenc zenéimet hallgattam, kibőgtem magam, írogattam, sétáltam.
2014. jún. 27. 15:02
13/17 anonim válasza:
Mikor történik valami nagyobb baj (veszekedés, megbántanak stb.), akkor gyakran előjönnek bennem a régebbi, kisebb dolgok is. Olyankor összedől minden, és nagyon ki tudok borulni.
Akkor csak az tud vígasztalni, ha kiöntöm a lelkem a legjobb barátaimnak, zenéthallgatok, és egyedül vagyok a szobámban.
Aztán mikor lerendeződik az a nagyobb dolog, rájövök, hogy úgy egyébként tényleg nincs baj az életemmel, és minden megy tovább :)
2014. jún. 27. 18:40
14/17 anonim válasza:
sírok,bezárom magamra a szobám ajtaját,lefekszek az ágyra,és síri csöndben bámulom a plafont,vagy alszok :D
2014. jún. 28. 14:03
15/17 anonim válasza:
Zenét hallgatok, sorozatokat nézek, eszek, pihenek, kizárom a külvilágot, ilyenkor nem tudom elviselni az embereket. Ha tényleg nagy a gond, akkor először jól kibőgöm magam, utána meg megpróbálom megoldani.
2014. jún. 29. 02:38
16/17 anonim válasza:
Általában kialszom magam. Nálam ez akkor jön, ha már napok óta talpon vagyok és rohangálok minden fele. Kipihenten már sokkal pozitívabban látom a dolgokat.
Mondjuk máskor meg szeretek elmerülni az érzelmekben, olyankor leülök, szomorú zenét hallgatok, gépezek vagy rajzolok. Esetleg beszélgetek chaten valakivel, aki megért. Eskü néha jó érzés depizni egy kicsit.
Persze ez mindig attól függ, hogy mi okozza a rossz kedvet. Ha komolyabb oka van, azon nekem nem segít tényleg semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!