Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, akiknek van baratjuk...

Kamaszok, akiknek van baratjuk/baratnojuk! Hogy jottetek ossze? Hol talalkoztatok?

Figyelt kérdés
Elore is koszi,ha valaszoltok!:)

2014. jún. 22. 17:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már ismertem, mert a mostohaapám egyik barátjának a fia, de közelebbi kapcsolat nem volt közöttünk. Tudtam, hogy helyes, de ennyi.

Aztán életem első bulijában találkoztunk, beszélgettünk, aztán otthagytam, mert épp 2 csaj mászott rá az arcom előtt.

Kicsit berúgtam (először ittam), aztán ő vigyázott rám, velem volt egész éjszaka, aztán mikor jobban lettem, hazavitt. Másnap írt, mondta, hogy mit tegyek másnaposság ellen és egész nap beszélgettünk. Sokáig csak így voltunk, mert én féltem kezdeményezni (idősebb, számomra tökéletes, helyes srác...), ő meg fiatalnak tartott (14 voltam).

Rá 3 hétre megint elmentem szórakozni (1 kortyot nem ittam!), ahol megcsókolt (első csókom) és egész idő alatt jól elvoltunk, erre másnap kiderült, hogy barátnője van... Rákérdeztem nála másnap este, erre elmondta, hogy még akkor hajnalban szakított a lánnyal, mikor engem hazahozott. Nem akartam látni sokáig, de elhívott randira. 50 percet késtem, mégis megvárt és tökéletes esténk volt, bár egész végig azzal cukkoltam, hogy nehogy egy barátnője meglássa, hogy mással van. Nem hittem, hogy sokáig együtt leszünk, úgy voltam vele, lesz, ami lesz.

Most lesz a 2. évfordulónk. :)

2014. jún. 25. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!