Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak egy napig a...

Mit csináljak egy napig a rokonoméknál?

Figyelt kérdés
Nemsokára egy teljes napot a rokonoméknál kell eltöltenem. Sajnos, nemigen szeretek velük lenni egy korábbi kis konfliktus miatt, ráadásul amikor náluk alszunk mindig valamibe beleszólnak, belekötnek. Nincs internet, barátaim nincsenek a közelben, sőt emberek se nagyon, térerő kérdéses, de sok háziállat van (mindenféle haszonállat). Nem tudom mit kéne csinálnom. Gondolkoztam azon, hogy kiülök a kertbe és elvagyok, de valszeg akkor befognak a házimunkába. Lehet hogy főznék is valamit, vagy csak sétálgatok a környéken, kint lennék a levegőn, de egész nap ezt csinálni... Meg hát az állatokat tudnám megsimogatni. Ti mivel foglalnátok el még magatokat? Könyvön gondolkoztam, de perpillanat nincs olyan könyvem, amit még nem olvastam volna el.

2014. jún. 21. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Nyomogasd a telefonod, ahogy máskor is.
2014. jún. 21. 20:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom fiú vagyol-é vagy nem-é, de írok pár dolgot.Szerintem még gyorsan befuthatsz egy könyvtárba, talán találsz valami jó kis könyvet, elviszed, aztán nem is kötelező kiolvasni, hazaérsz, visszaviszed, egynek jó.Aztán nem tudom mennyire vagy állatbarát, és hogy milyen állatok vannak, de hidd el, velük is nagyon jól meglehet lenni,4-5 órára (én legalábbis).Eljárkálhatsz például erdőbe, ha van, vagy mezőre, vagy lehet van ott még tó is.Szerintem a rokonaid fejét tojd le, ha vendég vagy, nem foghatnak munkára! Vagy ötvözöl, és például ha van kutyájuk, és barátságos, nem egy csivava, hanem olyan...terepkutya, akkor azzal is kimehetnél csatangolni.Oké,ez nagyon regényes, pláne tőlem, aki nem szereti a kutyákat.

Vedd ezt úgy, mint egy egynapos kirándulást, a rokonaiddal ne törődj, ha szólnak, válaszolj, különben nem.Ha meg szekálnak, hát visszaszólsz.Ha leírod mikkel csesztetnek, írok visszaszólásokat! Bye

2014. jún. 21. 21:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Első, nem kell általánosítani! Azért nem vagyok annyira telefonfüggő, hogy még vendégségben is azt nyomkodjam...

Második köszönöm, igaz, én sem szeretem a kutyákat, de köszi a jó ötleteket!

Egyébként lány vagyok.

Várom a további ötleteket.

2014. jún. 21. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Könyvet bármelyik könyvtárból tudsz szerezni, venni sem kell. Ha van testvéred foglaljátok le egymást, kártyázzatok, amőbázzatok, bármi. Sétálni is elmehetsz, hátha belefutsz korodbeliekbe akikkel elütheted az időt.

Na meg próbálj meg beszélgetni velük, a legbugyutább rokonságban is van legalább egy normális ember.

2014. jún. 21. 21:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi, megy a zöld kéz!

Egy erdős részen laknak, szóval senkibe nem tudok belebotlani (vagyis remélem :D).

2014. jún. 21. 21:38
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
olvass egy könyvet, hallgass zenét, sétálj... én is hasonló helyzetben vagyok, bár nem csak egy napra :D Ha van a közelben város, buszozz el, biztos nem haragudnának meg, ha pár órára bemennél a városba, vagy esetleg a faluban/tanyán sétálnál kicsit. Vagy süss, ha szeretsz. Pl új recepteket is kreálhatsz, ha kreatív vagy!
2014. jún. 21. 22:28
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Legnagyobb gondod legyen az unalom,basszus!
2014. jún. 22. 16:32
 8/10 zabmester ***** válasza:

A könyv tényleg jó ötlet, menj el könyvtárba és vegyél ki valami érdekeset.

Aztán meg persze, lehet, hogy régen volt közöttetek valami konfliktus, de próbálj ezen felülemelkedni. Ha unatkozol, akkor segíts a ház körüli munkákban. Én például örülnék neki, ha lennének olyan rokonaim, akik állatokat tartanak, mivel én világ életemben városi voltam, így nekem élmény, ha tehenet, disznót, csirkét látok. Életvitelszerűen nem csinálnám ezt, de időnként egy napot szívesen eltöltenék ilyen helyen. Vagy téged nem kötnek le az állatok? Mert ha egy kicsit azért igen, akkor például az etetésükben biztos tudnál segíteni, szerintem az nem rossz :)

Nem tudom, van-e valamilyen hobbid, de ha igen, azt nem tudnád ott is csinálni? Például rajzolni, írni, fotózni?

2014. jún. 23. 09:47
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ha vannak fiatal lanyok is, akkor csend el a hasznalt bugyijukat, szagolgasd es recskazz egesz nap az erdoben. En tuti ezt csinalnam!"

Ebben 3 kivetni való van:

-Nem mindenki olyan recskagép mint Te

-Akkor már inkább meg kéne azokat a lányokat húzni, nem ?

-A kérdező lány ;)

Az állatokkal elég jól el lehet az időt ütni. Megeteted őket, kiengeded/nagyapám úgy csinálta, hogy a csirkéket néha kiengedte az udvarra futkosni, kapirgálni, de előtte kérdezd meg/,v vagy csak nézd őket. Sok mindent megtudhatsz róluk.

2014. jún. 23. 11:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Elvoltam, sétáltam, kertészkedtem, kutyáztam. :) Én mivel falusi vagyok, ezért annyira nem újdonság a tehén, csirke, bárány stb., szóval ezért nem rajongok értük annyira. Köszönöm a válaszokat! :)
2014. jún. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!