Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csütörtökön jött meg másodszor...

Csütörtökön jött meg másodszor :D és ma már nem jött semmi, csak 3 napig tartott. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy nem tart több ideig.nekem 5-6-7 napig is szokott néha.12 évesen jött meg először.14L
2011. nov. 27. 15:07
 2/9 A kérdező kommentje:
egyébként 13 vagyok és köszönöm :)
2011. nov. 27. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Úgy, hogy az elején még rendszertelen. 2-3 év is eltelhet mire beáll a menstruáció.
2011. nov. 27. 15:20
 4/9 zkriszti3 ***** válasza:
Nekem 10 napig is tartott,élő halott voltam .Nem tudtak velem mit csinálni ez van :(
2011. nov. 27. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Az elején még rendszertelen. :)

Nekem is kb. 7 napig tart, örülj hogy csak ennyi volt. :)

2011. nov. 27. 21:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Ma megint elkezdett... ELEGEM VAN!!!! nem lehet megszüntetni ezt az egészet? Nem érdekel ha utána nem lehet gyerekem vagy ilyesmi... idegesít...
2011. nov. 28. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne tegyél elhamarkodott kijelentéseket! Lehet, hogy most úgy gondolod, hogy nem érdekel, ha nem lehet gyereked, de még Te is gyerek vagy. Hidd el, ha 10 év múlva kimaradna, azt kívánnád, bárcsak menstruálnál.
2011. nov. 29. 06:44
 8/9 anonim ***** válasza:
én is többször kiakadtam,hogy szűntessék meg stb,de mostmár rájöttem h ez hozzám tartozik,ez van.nőnek lenni sokkal nehezebb,de jobb is mint fiúnak :D 14/L
2011. nov. 29. 15:03
 9/9 Bonasera válasza:

nagyon egyszerű a történet: használj tampont - a legkisebbet, a rózsaszínt már kipróbálhatod.. -, a használatával nem érzed, hogy ottvan.. sokkal kényelmesebb, mint a betét.^^" de, ha nem akarsz tampont használni, marad a ,,kín és a szenvedés'' - képletesen.^^

és, hogy a kérdésre válaszoljak: örülj neki, hogy csak annyi ideig tart, de ,,ne félj'', lesz majd több is valószínűleg.(; amúgy meg azért rendszertelen, mert kábé egy-két év kell, hogy beálljon.

15L

2011. nov. 29. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!