Ja, kezdem érteni, hogy mért mondják, hogy túl keveset sminkelek 16 évesen. Ajakbalzsam szokott rajtam lenni naponta...:) A színvonal szépen süllyed, lassan de biztosan tűnik el a mélybe.
Kedves 11-es és társai. Az amit ti magatokra kentek, az őrület, nem találkoznék veletek 15 év múlva ha nincs rajtatok vakolat, mert ugye az arcbőrötök már talán ott se lesz.:)
Kérdező: a szájceruza szerintem nem előnyös még a te korodban, majd később lehet jobb lesz. A rúzst se ajánlanám annyira, inkább szájfényt vagy ajakbalzsamot, szerintem azok szebbek.:) Szemceruza, szempillaspirál rendben van. 16/L
2014. jún. 16. 18:40
22/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat , akkor hanyagolom még a rúzst .
2014. jún. 16. 20:59
23/35 anonim válasza:
Erre mondják, hogy a kevesebb több (lenne).
2014. jún. 17. 00:12
24/35 anonim válasza:
Szerintem 16 évesen is sok és nevetséges a rúzs,szemceruza.
14 évesen használj max korrektort meg szájfényt ha annyira kell,de a többi felesleges,és nevetségessé tesz.
2014. jún. 17. 07:02
25/35 anonim válasza:
ja a szájkontúr...basszus 24 évesen sem hazsnálom
2014. jún. 17. 07:04
26/35 anonim válasza:
Jaj 20-as, ne okoskodj már! Adj akkor 4000-5000 ft-t minden hónapban kozmetikusra. Vagy még drágább, hiszen te a legjobb szakemberekről írsz. Egy korektor meg 300ft a százasba. Én sem ajánlom a kérdezőnek a túlzott sminket, a száj kontúr meg nem divat már szerintem. Csak uncsi, hogy itt gyikon mindenki a H&M-ben vásárol, meg mindenkinek van pénze mindenre...meg még rá is vágjátok, hogy olcsó. -.-
2014. jún. 17. 08:20
27/35 anonim válasza:
17L voltam.
2014. jún. 17. 08:20
28/35 anonim válasza:
Én hétköznaprafehér(alulra) és fekete (felülre) szemceruzát és lila szempillaspirált meg szemöldökceruzát használok, ha megyek valahova, akkor valamilyen világos rúzzsal és szemhéjfestékkel egészítem ki a dolgokat, de az alapozóról és a púderről engem lebeszélt a szerelmem és tényleg ciki, amikor megölelem és ottmarad egy alapozófolt, ráadásul kevésbé pattanásos az arcom azóta :) Jobb napokon meg csak a szemöldökömet húzom ki és szempillaspirált használok :) A szájkontúr amúgy szerintem túl öreges, a fiatalabbaknak egy rózsaszínes rúzs vagy szájfény sokkal jobban áll, engem például a sötét rúzsok egy csapásra 16-nak kinézőből 20-ra emelnek, ráadásul, ha pufi arcod van, akkor kiemeli azt, hogy husis.
2014. jún. 17. 10:57
29/35 anonim válasza:
Persze, és szerinted hogy fog kinézni a 300.- forintos korrektor 5 éves használata után? Akkor ne használjon semmit, akkor is jobban jár. Havi 300.-t félretehet és évente kétszer elmehet kozmetikushoz. Nem kell aranyat fakasztani ahhoz, hogy valaki egészséges maradjon.
2014. jún. 17. 11:14
30/35 anonim válasza:
A rúzs tényleg nagyon sok, 17 éves osztálytársam bejött tűzvörös rúzzsal, hát majdnem elkezdtünk röhögni, olyan krvás volt. 17/f Ahogy előttem írták, a kevesebb több. Főleg 14 évesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!