Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha én nem...

Mit csináljak, ha én nem vagyok akarok fesztiválokra menni, de megvették a bérleteket?

Figyelt kérdés

16 (mindjárt 17) éves lány vagyok és a barátnőim, barátaim megleptek 2 fesztiválbérlettel. Viszont én nem szeretnék elmenni...

A fellépők nagy részét nem ismerem, vagy csak egy-két számukat, gyűlölöm a tömeget és inni sem szoktam annyira, a hangos bulikért sem rajongok, fizikai képtelenség számomra, hogy hajnal 1-2-nél tovább ébren maradjak.

Ez az ő világuk.

Ráadásul mondták, hogy tavaly "csak" 2-300 ezret költöttek el (1 fő, nem az egész banda) és ennyit nekem biztos, hogy nem fognak adni anyáék bulizni. Meg tudom magamról, hogy nem is élvezném, azt várnám, hogy induljunk haza.

Ezért szerintem felesleges elmennem, de nem tudom, hogy mondjam meg nekik... Azt hittem, hogy már télen lerendeztem azzal, hogy anyáék erre nem adnak pénzt, erre megvették ők.

Nem akarom megbántani őket, de ez engem nagyon hidegen hagy. Nemrég voltam egy koncerten (világsztárén) és bármennyire szeretem, meg akármennyire jó volt, a tömegtől rosszul voltam és számoltam vissza a dalokat, hogy még mennyi van hátra, mikor juthatok ki onnan.

Anyáékkal már megbeszélték, ők azt mondták, hogy elengednek, de azt nem tudják, hogy egy ilyen helyre mennyi pénzt kell vinni...

2014. jún. 12. 16:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Jobb az őszinteség, ne mondj ilyeneket, hogy nem engednek el, meg családi nyaralás. Mert látod, ez ilyenekhez vezet.
2014. júl. 11. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!