Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Van olyan zene,...

Kamaszok! Van olyan zene, amit annyira utáltok, hogy ha meghalljátok, átkapcsoljátok a rádiót?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg kimentek abból a boltból, ha az szól?
2014. jún. 6. 20:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Hármassal egyetértek valamint Péteri Bori számait , illetve Rúzsa Magdi Szerelmes vagyok beléd című száma ami számomra nyávogás és elviselhetetlen.
2014. jún. 7. 09:39
 12/25 anonim ***** válasza:
Én a honneybeats vagymi a haláltól a te vagy a legnagyobb hős. Egyszerűen irritál. De a happytől is kiráz a hideg
2014. jún. 7. 13:22
 13/25 anonim ***** válasza:
51%

Katy Perry - Dark Horse

a falra mászok tőle, meg a legtöbb rap zenétől is.

2014. jún. 7. 16:46
 14/25 anonim ***** válasza:

Az összes Robin Thicke és Pharrel szám irritál. A mostani Avicii számokat se szeretem, de eltűröm őket.

Amiről biztosan egyből átkapcsolok, az a ByTheWay. Az, hogy irritálnak, gyenge kifejezés.

2014. jún. 7. 20:06
 15/25 anonim ***** válasza:
Ja igen, kihagytam a Bythewayt. ( 4-es vagyok)
2014. jún. 7. 21:41
 16/25 anonim ***** válasza:
67%

Miley Cyrus - Wrecking ball. Egyszerűen rühellem azt a zenét. Borzalmas.

Ariana Grande hangjától meg a falra mászok, így tőle semmit sem vagyok hajlandó meghallgatni.

2014. jún. 7. 22:20
 17/25 anonim ***** válasza:
67%
Vastag Csaba... megcsinált felfuttatott stb., meg a tesója is, Mohamed Fatime, Muri Enikő, Wolf Kati, Krasznai Tünde, Kállay Sandres András, meg az összes agyonjátszott X-Factoros "sztár"... nem is tudom, ki rajong értük... ez a mai média által kreált "énekesek", egy számuk van, 500 tini rajongójuk és kb. ennyi. ha elmész egy koncertjükre, meg lehet nézni, kik vannak ott... ha ingyenes a koncert, akkor azért mennek el az emberek, hogy lássanak valakit, de pénzt nem sokan adnak egy fellépésért... össze lehet hasonlítani, hogy pl. egy Dolly Roll-on, Kovács Katin, Eddán-n, Republicon, stb. hány ezer ember van...
2014. jún. 7. 22:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Vastag Csaba borzasztó,az egész lénye irritál,a száma meg egy 0.
2014. jún. 7. 23:04
 19/25 Gyémántlány ***** válasza:

Wiggle.

Az ötnapos osztálykiránduláson mindenki ezt hallgatta, a frász kerülgetett tőle a végére...

2014. jún. 8. 00:13
 20/25 anonim ***** válasza:
51%

áá ha én csak meghallom Lana Del Rey vagy Justin Bieber hangját rögtön falra mászok :D:D

De az Infinity számtól is kiráz a hideg..brr utálom

2014. jún. 8. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!