Ti engednétek a 12 éves fiatoknak a fülbevalót?
Figyelt kérdés
Barátnõm fia szeretett volna már pár hónapja. Barátnõm eddig halogatta, de nemrég a névnapján megengedte. Egyedül neveli egyébként.
Ti engedtétek volna?
2014. máj. 31. 13:51
21/22 anonim válasza:
Szerintem ebben a korban még észérvekkel meg lehet győzni, hogy várjon pár évet vele. Lehet, hogy akkor már nem is akarja majd. Szerintem sem való fiúknak fülbevaló, de nagyon megakadályozni sem tudod benn, ha nagyon akarja. Sajnos eléggé személyiségformáló hatása van egy fiú-fülbevalónak és a baráti kapcsolatait is meghatározza majd (én nem szeretném, ha a fiam egy fülbevalós fiúval barátkozna...DE ez csak saját vélemény). Ezt jó átgondolni előtte.
22/22 anonim válasza:
nem örülnék ha ilyen kérdése lenne a 12 éves fiamnak. Ha nagyon akarja valószínűleg, de próbálnám megmagyarázni hogy nincs értelme, nem a külső számít (meg nekem nem is tetszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!