Kamaszok! Mi a kedvenc mesetek (ha van ilyen)?
A legjobb mese számomra toronymagasan az Oroszlánkirály. Eddig még semmi nem tudta felülmúlni és ahogy a kínálatot elnézem, nem is fogja jó darabig.
Aranyhaj, Rontó Ralph, Mackótestvér, Kis hableány, Mulán, Dzsungel könyve és kifújt. Disney-től egyedül ezek tetszenek mostmár. Pixarból a Toy Story, Némo, Lecsó,
Merida, Fel!, Szörny Rt. Miyazakitól a Chihiró, Vándorló palota, Totoro, Laputa, Macskák királysága, Nauszika. Egyéb kategóriából a Jégkorszak, Gru, Így neveld a sárkányodat, Anasztázia.
Magyarból pedig egyedül a Vuk. Ezek mind kedvencek, képtelen vagyok rangsorolni. Első az Oroszlánkirály, utána pedig attól függ a sorrend, hogy milyen lábbal keltem.
^Egyesek ebben lelik örömüket..szegények, biztos gyér gyerekkoruk volt. :'D
nem kell velük igazából foglalkozni, engem őszintén a pontozás nem is érdekel.
Sokat szeretek,én is pl a Chihirót,Jégvarázst is,Herkules stb...
De kedvencek:Oroszlánkirály 1-2,Mackótestvér 1-2,Barbie Rapunzel(hát igen :D),A hercegnő és a koldus
Jégvarázs
Aranyhaj és a nagy gubanc
12l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!