Mit szólnátok, ha 14 éves lányotok ezzel az ötlettel álna elő?
Jól tanulok, általában a 4,5-5 átlag megvan. Nem szoktam nagyon kirívóan öltözködni, van pár nőiesebb ruhám, de nem miniszoknyákból áll a ruhatáram. A fiúzás nálam nem állandó téma, volt már fiúm, de nem feküdtem le vele. Általában segítek itthon, a szobámat én takarítom, néha a többi szobát kiporszívózom, felmosok, bepakolok a mosógépbe, kiteregetek, stb... Viszont néha vitázunk a szüleimmel, főleg apuval, mert ő mindig minden hülyeséggel direkt felidegesít, anya többször is szólt már neki, hogy hagyja abba, de azt hiszi h. vicces és tovább csinálja. Ilyenkor nem éppen illedelemtudóan szoktam visszaszólni.
Azt gondoltam, h. tök jó lenne pár szines (lila-kék-rózsaszín) csík a hajamba, nyáron, hajszínezővel. Megengednétek?
14/L
Utolsó vagyok:Ja már látom megengedte.
Legyél büszke,és külön örülhetsz,hogy anyukád ilyen igényes,hogy ha már színes tincs,akkor ne legyen elcseszve,és fodrász csinálja.
Rendes anyukád van.
Szia!
Én 16 éves vagyok, rengeteg színű volt már a hajam.
Először nekem is 14 évesen volt festve, lila színezővel, pár csík:)
Ha a szüleid általában engedékenyek, vagy hagyják, hogy saját magad tanuld meg a határokat olyan módon, hogy megtapasztalod őket, akkor szerintem megengedik:)
Most nyáron volt, hogy az egész rikító rózsaszínes piros volt. Nagyon nem állt jól, duzzogtam is miatta, de rájöttem, hogy én akartam..
Pár lila csík nem olyan őrületesen feltűnési viszketegségre utaló jel, én megengedném:)
A hajszínezővel viszont egy gond van*tapasztalat* : ha kimész kicsit hosszabb ideig a napra, akkor hihetetlenül kifakul, majd egy-két mosás után semmi nem látszódik belőle.
cirkuszba hát -.-
nincs jobb dolgod? lázadni a lázadás ellen?
szidjad agyba főbe a tiniket minden tettükért! köszike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!