Csak én rettegek a nyári szünettől?!
Nem azt mondom, hogy imádnám az iskolát, de a nyári szünet tipikusan az az időszak, amikkr beleőrülök a magányba! A napjaim nagy részét itthon, egyedül töltöm, és sokszor unatkozom ilyenkor.
Sok tervem van a nyárra: elkezdeni tanulni egy új nyelvet, megtanulni varrni, és átalakítani a régi ruháimat, kertészkedni, fogyókúrázni, sportolni. Mint láthatjátok, ez mind egyedüli és otthon végzendő tevékenység.
Egy kis vállalkozást is el szeretnék indítani, ha jól megy a varrás, amivel kereshetnék egy kis pénzt.
A barátaimmal (2 van) nem nagyon szoktunk ilyenkor találkozni, mert mindenféle helyeken nyaralnak, táboroznak. Nekünk nincs pénzünk rá, a szüleim pedig végigdolgozzák a nyarat.
Ti hogy éreztek?
18L
Szerintema terveiddel nem feltétlenül fogod halálra unni magad, el fog menni hamar az a nyáriszünet :) Én jogsit szeretném elkezdeni, angolra/mémetre ráfeküdni, és folytatni a futást, zumbát, egészséges életmódot. Most is azt csinálom, hogy ha nagyon unatkozok, kimegyek futni vagy tanulok pár új szót, olvasok valamit, ilyesmi.
Esetleg keress valami jó kis diákmunkát, ha van rá lehetőséged :)
Tanulóként nagyon jó lehet, ha keresel diákmunkát. Nyári időszakban akad bőven, csak keresgélni kell. Biztos találsz olyat, ami tetszik. Ennek pedig számtalan előnye van: amellett, hogy beletanulsz a munka világába és pénzt szerzel, még új embereket is ismerhetsz meg. Ezek új barátságok kialakulásához vezethetnek, így pedig több időt tölthetnél társaságban.
Én most érzem úgy először, hogy igazán pörgős lesz a nyaram. Ha minden jól megy és az égiek is úgy akarják, 2 hónapot melózok diákmunkán, megyek egy fesztiválra, és nagyon sok időt szeretnék tölteni a párommal és a barátaimmal. Szóval, nem fogok unatkozni úgy érzem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!