Te ezt megengednéd a lányodnak, hogy hajszínezővel hogy befesse nyáron a haját?
Én meg engedném neki. Az én hajam rendes festékkel lett festve ennyi idősen. Igazából ilyen a mai világ, nem tudsz elzárkózni ezek elől.
Hajfestés, smink, magassarkú, tetkó, piercing , fültágító stb..
El jön ezeknek az ideje is, attól függetlenül , hogy most be színezi e a haját vagy sem. Legalább meg kérdezte és nem kész helyzet elé állított
Ha ez segìtség,akkor leìrom a sajàt történetem. :)
Nekem majdnem 15 évesen lettek benne először szőke melírok.16 évesen nyàrra teljesen szőke lettem.Majd voltak benne csak vörös melìrok a barna hajamban.Tavaly nyàron,amikor màr majdnem töltöttem a 18-at,akkor pedig egyszer zöld,egyszer kék melìr volt a hajamban.Most szeptember òta megint van pár vörös melìr benne,és ennyi.
18/L
Előző vagyok.
Persze első alkalomtòl kezdve engedték. ;)
aranyos, mikor a 12 éves ad tanácsot ilyen kérdésben...
Én megengedném, de előtte elmesélném neki, mennyire lesz ciki, hogy piros lesz a víz körülötte a strandon, ami miatt akár ki is tilthatják. Sajnos az én hajam is olyan, hogy dobja le a festéket/színezőt, még a hátamat is megfogja, ha izzadok... szóval nem lesz szép látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!