Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Te ezt megengednéd a lányodnak...

Te ezt megengednéd a lányodnak, hogy hajszínezővel hogy befesse nyáron a haját?

Figyelt kérdés
A lányom 13 éves és a hajvégeit kimosható hajfestékkel szeretné befesteni vörösre.Szerintetek megengedjem?Mert ha már ezzel kísérletezik akkor mi lesz később? Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 19. 15:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
30%
Megengedném neki, szerintem ebben semmi gond nincs, inkább ebben élje ki a kreativitását és egyéniségét, lázadását, mint hogy tetováltasson, testékszert rakasson magába, vagy felelőtlenül pasizzon, igyon stb. Szerintem olyan dolgokat kell tiltani, ami tényleg káros rá vagy a környezetére.
2014. máj. 19. 16:51
 12/32 anonim ***** válasza:
Nekem 13 evesen 5 melir volt a hajamban. Szerintem egy szolidabb szinnel nincs gond,de voros ennyi idosen... Most meg lehet,hogy menonek erezne magat tole,de mas emberek(a nala akar csak 1-2 evvel idosebbeket is beleertve) ki fogjak rohogni. Ha vilagosabb a haja(tehat szokes),a melir szerintem jo valasztas,az nem is annyira feltuno,viszont megis valtoztat egy kicsit a lanyod megjelenesen.
2014. máj. 19. 16:52
 13/32 anonim ***** válasza:
12 es vagyok,veletlenul elkuldtem,bocsi. Szoval,tiltani nem tiltanam meg neki ezt sem,mert karosnak nem karos,csak elmondanam neki ezeket a dolgokat. Keves az a 13 eves,akinek ez tenyleg jol allna,es nem nezne ki rohejesen.
2014. máj. 19. 16:56
 14/32 anonim ***** válasza:
34%

Én meg engedném neki. Az én hajam rendes festékkel lett festve ennyi idősen. Igazából ilyen a mai világ, nem tudsz elzárkózni ezek elől.

Hajfestés, smink, magassarkú, tetkó, piercing , fültágító stb..

El jön ezeknek az ideje is, attól függetlenül , hogy most be színezi e a haját vagy sem. Legalább meg kérdezte és nem kész helyzet elé állított

2014. máj. 19. 17:29
 15/32 anonim ***** válasza:
49%

Ha ez segìtség,akkor leìrom a sajàt történetem. :)

Nekem majdnem 15 évesen lettek benne először szőke melírok.16 évesen nyàrra teljesen szőke lettem.Majd voltak benne csak vörös melìrok a barna hajamban.Tavaly nyàron,amikor màr majdnem töltöttem a 18-at,akkor pedig egyszer zöld,egyszer kék melìr volt a hajamban.Most szeptember òta megint van pár vörös melìr benne,és ennyi.

18/L

2014. máj. 19. 17:37
 16/32 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Persze első alkalomtòl kezdve engedték. ;)

2014. máj. 19. 17:38
 17/32 anonim ***** válasza:
Nem még nagyon fiatal,majd 15-16 évesen.
2014. máj. 19. 17:40
 18/32 anonim ***** válasza:
#6:Elvileg 18 után csinálhat tetoválást,ha van rà pénze.Persze elìtélem,mert szerinten sem kell 18 évesen tetoválás,aminek egy életre nyoma marad...
2014. máj. 19. 17:43
 19/32 anonim ***** válasza:
Nekem 13 évesen pont a hajam alja volt sötétvörös, bár asszem festékkel. A hajszínező nem fogja be valami hű de nagyon a nem tök világos hajat, de legalább elégedett lenne: Elmondom, csak addig nagy dolog, amíg nem engeded neki. Nem a legjobb példa vagyok, de ezek után nekem volt élénkpiros a hajam fele, majd visszafestettem barnára, amikor meguntam: Semmi bajom nem lett, a hajamra picit oda kell figyelnem, de magamnak csináltam, okom nincs panaszra :D Egyébként ekkor felnyirattam a hajam, ami azóta volt kék és fehér. Semmi maradandó bajom nincs belőle, majd egyszer visszanövesztem és kész. Nem lettem tőle rossz tanuló, rossz gyerek, sőt :D Örülök, hogy nem egy nem megszerzett tapasztalat maradt, ami tudom magamról, hogy csak frusztrálna. Persze van az, amit szívesen megtennék, de megértem a szüleimet, hogy nem engedik (pl. a piercing meg a tetkó, jobban belegondolva túl maradandó dolgok, hogy 16 évesen csak úgy alávessem magam), viszont a hajam az legrosszabb esetben nyissz és egy csinos rövid frizura, ha megbánok akármit is ;)
2014. máj. 19. 18:59
 20/32 anonim ***** válasza:

aranyos, mikor a 12 éves ad tanácsot ilyen kérdésben...

Én megengedném, de előtte elmesélném neki, mennyire lesz ciki, hogy piros lesz a víz körülötte a strandon, ami miatt akár ki is tilthatják. Sajnos az én hajam is olyan, hogy dobja le a festéket/színezőt, még a hátamat is megfogja, ha izzadok... szóval nem lesz szép látvány.

2014. máj. 19. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!