Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Esznek a kamaszok napi rendsze...

Esznek a kamaszok napi rendszerességgel friss gyümölcsöt?

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 09:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én igen. Jó, nem sokat, de igen, és még a kiszolgálást sem várom el. (Bár jó öt percig mérlegeltem ma is, megéri-e kimenni a kertbe egy kistálnyi eperért.)Vagy almát eszem, nyáron meg tőről legelem a paradicsomot.

14/L

2014. máj. 16. 21:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem eszek, mert 1: lusta vagyok gyümisalit vagy turmixot csinálni 2: jobban szeretem a zöldséget, inkább jégsalit eszek amihez nagy nehezen vágok paradicsomot.
2014. máj. 16. 22:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok oda a gyünölcsökért, zöldségekért, de anyámékat ez nem hatja meg. Minden nap meg kell ennem legalább egy almát. Ez a mániájuk.
2014. máj. 17. 14:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Télen egyszer-egyszer rám jön a mandarin és narancs mánia, akkor szinte naponta egy csomaggal megeszek. Így van ez az eperrel, málnával, barackkal, dinnyével, meggyel, cseresznyével is. Mikor szezonja van akkor rengeteget megeszek belőle, mert akkor még új és már hiányzott, de elég hamar megunom.
2014. máj. 17. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:
46%
Ezek szerint én elég fura vagyok, mert a tízóraim és uzsonnám mindig gyümölcsből áll, vacsorára meg a legtöbbször eszek valami nyers zöldséget. Imádom az eperszezont. :) Addig nem tudom abbahagyni ilyenkor az epret, amíg ki nem pukkadok, és így vagyok majdnem az összes gyümölccsel.
2014. máj. 18. 00:42
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Pusztán a kíváncsiság hajtott, ugyanis nekem is egy 17 éves lányom van, és látom: egyálatalán nem lóg ki a sorból azzal, hogy eszik (minden nap), ha elé teszem! :)

Én mindenkinek zöld kezet küldtem, nem tudom kienek mi oka volt lepontozni: :(

2014. máj. 21. 14:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell erőltetni, a kamasz mindenben ellenkezik. Ha nem kínálja senki, csak úgy ott van, majd eszi.
2014. máj. 22. 14:11
 18/19 anonim ***** válasza:
14 eves lany, csak akkor eszi meg a gyumolcsot-zoldseget ha megmosom, feldarabolom es otthagyom az asztalon. Amikor megehezik eszik, de nem lehet eroltetni.
2014. máj. 22. 22:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Én főleg nyáron szoktam enni és a legtöbbet a nagymamámnál a kertben. Szinte minden nap kimegyek oda és megeszek valamilyen zöldséget vagy gyümölcsöt. Télen sajnos kevesebbet eszek, véleményem szerint azért, mert akkor nincsenek a zöldségesekbe a kedvenc gyümölcseim, mint például az eper, a málna, a dinnye stb. 13/L
2014. máj. 24. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!