Kamaszok! Ti melyik színben kérnétek a lenti telefont a 18. születésnapotokra? (link bővebben)
A bordó színűt választanám.
Egyébként ez a telefon szerintem már el van túlozva méretileg, egyik osztálytársam ilyet kapott fél éve, de már azon van, hogy elcserélje egy IPhonera, mert nem praktikus, nem fér el a kezében.
Hát mind a kettő eléggé irritálja a szemem. A rózsaszínt nem kedvelem, ez a fajta piros meg nagyon erős. De ha választani kell akkor az első, mert jobban lehet hozzá tokokat választani.
19/L
Én a rózsaszínt választanám a helyedbe :)
Az sokkal lányosabb meg nem is annyira rikító mint a piros
12/L :)
#16:Nem fogják ellopni,vigyàzok majd rá. :D
Amùgy köszi a válaszokat!:) Mèg jöhetnek,ugyanis eddig kb döntetlen az àllàs. :P
#6 vagyok
mindenki 100%-ra van pontozva, én meg 48%-ra... ezért érdemes véleményt mondani...
Érdekes kérdés. Feketét vagy szürkét választanék, azok még ki is néznek valahogy, ne haragudj, de ez a két szín nem túl jó. A pinket semmiképpen nem választanám, esetleg a pirosat, aztán max. nem mutogatom.
14/L
#18:Èn senkit sem pontoztam le.De amùgy nem mimdenki van 100%-ra pontozva,ahogy làtom.Valaki sehàny %-ra sincs pontozva. :)
Ez a max nem mutogatom,kedves 14 éves làny...ez nagyon fasza duma,tetszik. ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!