Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek elengednek? L/14

Szerintetek elengednek? L/14

Figyelt kérdés
A barátnő hívott magához szilveszterezni, anyukám őt egész jól ismeri és szereti is. Szülők, kistesók lesznek, a szüleim meg ismernek minket annyira, hogy tudják, inni meg cigizni nem fogunk. Valószínű, hogy elengednek, nem? :D Csak mert lényegében ugyanaz, mint amikor a lány szülinapján aludtunk ott... max egy kicsit tovább leszünk fent...
2009. dec. 27. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Biztos, hogy el fognak engedni, ha szépen kéred és természetesen mindent betartasz amit ígérsz, mert, ha egyszer elveszik a bizalom, akkor nehezen fogod visszaszerezni.
2009. dec. 27. 16:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Igaza van előttem szólónak. Egyébként vigyázz hogy jó maradjon a szüleiddel a kapcsolatod mert úgy többmindenhova fognak elengedni. Ha meg jól tanulsz az már maga a mennyország. De vigyázz! Csak addig engednek el valahova amíg jól tanulsz! Higgy nekem jártam így!

13/F

2009. dec. 27. 18:10
 3/11 anonim ***** válasza:
szia! hogyha valóban ott lesznek a barátnő szülei is, akkor biztosan elengednélek, hogyha az én lányom lennél...
2009. dec. 28. 18:29
 4/11 anonim válasza:
9 helyett 10ig lesztek ébren! Csak vigyázzatok, mert a Kakaóban sok a koffein!
2009. dec. 29. 00:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Megyek :)

10? kakaó??

Köszi a válaszokat mindenkinek! :D

2009. dec. 29. 17:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Irigyellek ha elengednek. Én 18 vagyok nagyon jól tanulok,nem járok bulizni se, és tavaly akartam a barátnőimmel szilveszterezni. Valami koncertre mentünk volna a helyi kultúrházba. Eygik barátnőm felajánlotta hogy alhatok nála, mivel messze lakom a városközponttól. Ezt mondtam anyának is. Reakció: "Mi hogy ott aludj valakinél. NEEEM! Arról szó sem lehet!" Idén meg se próbáltam.

szal szerencsés vagy ha a szüleid elengednek:) Drukkolok neked

2009. dec. 29. 23:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsónak! Sajnállak! Ha nem most kezdesz el bulizni, akkor mikor? Le fogod magad kötni az első pasival aki szembe jön, aztán 20 év múlva meg majd elcsodálkozol 3 gyerek mellett, hogy miért nem éltem???!!! Elvégre már nagykorú vagy, szerintem beszélj Édesanyáddal, ez így nem állapot!!! Ha az én lányom lennél, én küldenélek már, hogy ne maradj a nyakamon:)
2009. dec. 31. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:

23:08-as vagyok

Én úgy vagyok vele hogy nem vagyok elkésve semmivel még. Persze a korosztályomhoz képest le vagyok maradva, de jövőre megyek egyetemre, vidéken lakok és valószínűleg Pestre fogok járni. Kibulizhatom magam, úgyse fognak tudni ellenőrizni. Egyszerűen nem éri meg órákat könyörögni azért hogy elmehessek. Meg ha véletlen elengednének akkor szabnak hozzá valami olyan kitételt ami miatt elmegy a kedvem az egésztől. Szal inkább kihúzom még itthon ezt a fél évet aztán meg csinálok amit akarok.

Azért meg nem aggódom, hogy 20 év múlva felébredek 3 gyerekkel a nyakamon ahogy írtad:) Mert nem akarok férjhez menni, a gyerekeket meg utálom. Tudom hogy ez furcsán hangzik egy 18 éves lány szájából és aki olvassa ezt talán azt gondolhatja hogy még fiatal vagyok és át se gondoltam, de én már 13 éves korom óta tudom hogy nem akarok gyereket. Egyszerűen ezek a dolgok nem nekem valóak. De éppen ezért nem is aggódom a bulizás miatt annyira, mert amikor más már 25-27 évesen babázik én még vígan bulizhatok.

2009. dec. 31. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó! Erről tudnék veled órákat beszélgetni!!! Kérdezőnek: Milyen volt a buli?:)
2010. jan. 2. 17:53
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon jó volt :D

Bár kemény hárman voltunk, a többieket nem engedték el, vagy valkai beteg lett, de azért sztem jól éreztük magunkat :)

2010. jan. 3. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!