Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok! Ki az, aki az Apukájáv...

Lányok! Ki az, aki az Apukájával, vagy a fiú Testvéreivel beszéli meg a női dolgokat?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 07:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Apuval biztos nem, mert nem elég jó hozzá a kapcsolatunk.Bátyámmal sem,mert nem szeretek férfival ilyenről beszélgetni.

Akivel ezeket megbeszélem az az anyum,nővérem és a legjobb barátnőm.15/L

2009. dec. 26. 11:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Kedves első Válaszoló! Nagyon szépen köszönöm a válaszod, de én arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan lány, aki Apukájával vagy fiú Testvéreivel beszéli meg ezeket a dolgokat! Pontosan hogyan és mit beszéltek meg a férfi rokonaitokkal a női dolgokkal kapcsolatban?
2009. dec. 26. 13:51
 3/12 dóriyyi ***** válasza:
61%
Nem az 1. vagyok. Ne haragudj, de én még ha csap apukám és fiútestvérem lenne akkor se tudnám/akarnám velük megbeszélni. Nem kötelező A barátnőmmel beszélném meg!
2009. dec. 26. 17:19
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

sztem elég kínos hímneművel ilyenről beszélni... anya/lánytesó/barátnő vagy orvos de egy férfival akár a tesóm akár faterom....ízléstelen sztem.

Ha meg csak apám meg fiú testvérem lenne akkor is megoldanám egyedül a dolgokat vagy barátnőmmel beszélnék, ha az sincs akkor doki...

16/L

2009. dec. 26. 18:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a nevelőapámmal jobban meg tudom beszélni, mint anyuval. Nem a havibajt vagy a tangát, de a fiúkat, a bulizást meg ilyeneket.
2009. dec. 27. 19:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ha férfival beszéli meg a nő a dolgokat persze nem a havi bajt mert ahhoz nem értenek, de a fiúval, vagy viselkedéssel kapcsolatban szerintem ők jobban fel tudnak világosítani titeket, mivel saját fajtájukat (férfiakat) jobban ismerik meg ők is azt mondják amit tennének ha olyan helyzet adódna és jobban tudják hogy mi a jó vagy mi nem. El se tudjátok képzelni mennyivel másabb a férfiak gondolkodása mint a nőké.
2009. dec. 28. 09:26
 7/12 anonim válasza:
100%
Én mindent megtudok beszélni a bátyámmal, hiszen a testvérem és szeret engem. Biztos, h. csak jót akar. Nincs semmi hátsó szándék, féltékenység, mint egy esetleges barátnőnél. Ez egyáltalán nem ciki.
2009. dec. 28. 14:28
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
őszontén....senkivel sem, inkább bnők, de velük se. megoldom én magamnak xD
2010. jan. 2. 17:22
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Akinek melegek a fent említett rokonai.
2010. jan. 2. 23:48
 10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem igaz h melegek lennének a rokonai. 2 bátyám van, Apuval a lehető legjobb a kapcsolatom. természetesen a szexuális életem nem beszélem ki vele, de pasikról, bulizásról simán, van h ő segít eldönteni, mit vegyek fel egy buliba. a bizalom és az összhang megvan köztünk, el is mesélem ha randizok vkivel, vagy ha a pasimmal összekapunk vmin. ugyanígy a két bátyámmal. nem mindennapi dolog, rajtam kívül egy ilyen lányt se ismerek, de szerencsére nekünk ilyen a kapcsolatunk.
2010. jan. 7. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!