Kamaszok, ha most épp haldokolnátok, mire vagy kire gondolnátok az utolsó percekben?
Figyelt kérdés
Korotokat és nemeteket is írjátok oda kérlek. Meg persze az indokot, hogy miért. :)2014. máj. 3. 18:52
11/22 anonim válasza:
A nevelőszüleimre: Ugyan is nekik köszönhetem h idáig eljutottam:) 17/L
12/22 anonim válasza:
Magyartanáromra, milyen csalódott lesz, h nem látja ahogy szopok a vizsgán.
13/22 anonim válasza:
Csak én egyedül gondolnék arra, hogy félek és nem akarok meghalni? Egyébként ha lenne időm megemészteni (tehát már hetekkel előtte közölték volna velem), akkor valószínűleg a családom körében szeretnék lenni, úgy, hogy abban a tudatban haljak meg, hogy szeretnek és úgy távozhatok, hogy senkivel sem voltam haragban.
14/22 anonim válasza:
Nagymamámra, nagynénémre és a szüleimre. Nincs másik unokájuk/gyerekük, és alapból nem ez a "helyes sorrend". Meg persze a barátaimra és a tágabb családomra, meg arra, hogy nem akarok meghalni.
16/L
15/22 anonim válasza:
Családomra, szerelmemre (persze reménytelen szerelem), barátaimra... egyszerűen ők a legfontosabbak az életemben.
13/L
16/22 anonim válasza:
életem jelenlegi értelmére,aki ok nélkül megutàlt,és még beszèlni sem tudok vele
18/L
17/22 anonim válasza:
Lennék olyan hülye, hogy arra a srácra gondolnék, akivel soha egy szót nem beszéltünk, mégis belszerettem... Ugyanis most is egy hete már csak rá tudok gondolni. Gondolnék azért a családomra, főleg anyukámra, aki annyi mindent tett, és csalódott lennék, hogy én nem tudom azt a sok mindent visszaadni, amit értem tett. Apunak megbocsátanék, a testvéremtől is elbúcsúznék. Meg ha lehet, a 2 barátnőmet is még idehívatnám, hogy elbúcsúzhassak tőlük.
18/22 anonim válasza:
Arra, hogy nem akarok meghalni. 18/F
19/22 anonim válasza:
A volt barátomra, akit még mindig szeretek, és a családomra. Hogy miért? Mert ők a legfontosabbak számomra.
14/L
20/22 anonim válasza:
Haverokra
na meg a 80as druidomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!