Kinek mi a véleménye a szeplőről?
Szia! Nekem tetszik ha valaki szeplős!
Nézd meg, nem egy modell van aki szeplős, és nem véletlenül fotózzák őket.:)
Nekem a Keresztfiam szeplős, semmi gond nincs vele, senkit nem zavar!
Én szeplős vagyok. Kiskoromban először nem zavart, aztán alsóban nagyon nem szerettem, de most vagyok 7.-es és kezdem megszeretni, mert rájöttem egész jól áll az arcomhoz. ( csak az orromon vannak szeplők).
De az hogy tetszik-e valakin a szeplő az személytől függ. Van akiinek nagyon jól áll (akár ha az egész arca olyan is), de van akinek nagyon nem.
Nekem személy szerint a fiúkon annyire nem jön be, de mindenkinek más az ízlése.
Szerintem nem szépséghiba, sőt sokaknak nagyon jól is áll az arcához, és akkor néznének ki furán, ha nem lennének szeplősök. Nagyon sok szép szeplős lány/helyes szeplős fiú van.
14L
Általában csak a kamaszokat zavarja, aki hordja.:) Engem csúfoltak is miatta (gyerekek gonoszsága), aki szeretett, ezzel szeretett. Vagyis most is szeretnek.:)))
Nem gondolom, hogy szépséghiba, egyszerűen ilyen a bőr és kész. Nem kell neki nagyobb jelentőséget biztosítani, mint ami.
az egyik leghelyesebb fiu akit ismerek szeplős*-* bár neki csak nyáron látszik,de akkor is:D
egyébként tényleg van,akinek jól áll.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!