Dóriyyi kérdése:
Mit kaptatok karácsonyra?
Figyelt kérdés
Én: társas(ego), ruhák, ékszertartó, telefonkártya, epilátor+borotva, naptár, jegyzetfüzet, Avril-es tusfürdő, parfüm(vele gyűrű) és testápojó, dezodor, arctisztító, pattanástalanító.2009. dec. 24. 21:35
21/28 anonim válasza:
ps2,ahoz játékok,kabát,2 csizma,pulcsik,zokni,kesztyűk,parfümök,dezosorok,könyv,pénz,sál stb..
23/28 anonim válasza:
szőnyeget, parfümöt és dezodort
amúgy miért van, hogy mindenki az ajándékokat várja a karácsonyban? meg a szülők miért olyan hülyék (tisztelet a kivételnek), hogy minden kívánságukat lesik a kölyküknek? érintőképernyős mobil, laptop, meg minden szarság egyszerre. fél év múlva meg mindenből újat kér, és persze akkor is megveszik neki. Mivé fajult ez a világ? 13/L
24/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: már már azt éreztem, hogy kissebségben vagyok a többiekkel szemben amíg TE nem írtál! Szeretek kapni mégjobban ADNI! Nekem az ajándékok is fontosak az ünnepben, de nem a legfontosabbak és nem az értékük számít hanem, hogy azt a tábla csokit szívből kapjam attól aki minimálbérrel dolgozik. Hát ez van. Úgyérzem a legtöbben ezt valahogy nem képesek elfogadni legyen valaki 8 18 vagy akár 28 éves! Hát ez van. Minden esetre én mindennek örültem.
2010. jan. 7. 20:22
25/28 anonim válasza:
én is szeretek kapni, de a saját készítésű, kisebb, de szívből jövő ajándékokat szeretem. még soha nem volt olyan, hogy kértem volna vmit. az árvaháznak is felajánlottam 5 havi zsebpénzemet (suliba gyűjtöttek). nem tudom, hogy miért várják sokan az ajándékot, mikor ez a szeretet és nem az ajándékozás ünnepe. (utolsó vagyok)
26/28 anonim válasza:
13 éves lány...
"kölyküknek"
fáj hogy mi mindent kaptak előtted a válaszolók?
27/28 anonim válasza:
Playboyos karóra,pénz,parfüm,sminkszerek,akváriumomba díszek,ruhák.....
28/28 anonim válasza:
Szüleimtől fényképezőgépet [Nikon s3000] és 15ezer forintot, nagymamámtól pizsamát, anyu öccseitől [2-en] 6ezer forintot [összesen] :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!