14 éves lány vagyok, nyáron mehetek majd limonádét árulni az utcára? :D
Nyáron fogok járni szolfézs órákra hetente hogy ne essek ki a ritmusból(haha zene,ritmus.xd mindegy)és egy óra 2000Ft.Gondoltam ne anyáéknak kelljen kifizetni hetente 2000Ft-ot mert az 3 hónapig kicsit sok.Ezért mivel egy kertvárosban lakok és nyáron 36+°C lesz és a vonatállomás mellett lakom így gondoltam az amerikai filmekhez híven árulok majd jéghideg vizet/limonádét.:) Biztos tök poén.Kérdéseim ezzel kapcsolatban:
-Ezt így lehet?Mármint legális vagy valami?
-14 évesen amúgy csinálhatnék más dolgot is nyáron?
-szerintetek lenne sikerem ebben nyáron?
Ez egy kis kertváros,elég sokmindenkit ismerek főleg akik erre járnak.Barátnőmmel csinálnám vinnénk kis két széket,asztalt ilyen hidegtáska vagy mi az amit a strandra is szoktak vinni hűteni az innivalót és persze azokat ami a limonádéhoz kell.:D
Köszi előre is az értelmes válaszokat.Vicces kedvűek ne írjanak hülyeséget.:D Köszi.
Fanni 14/L
Na megjött a hozzáértő, gratulálok utolsó :D
Előttem már leírták, hogy miért nem lehet sajnos, pedig én szívesen vennék limonádét így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!