Osztálykirándulásra ezek kellenek? ( inkább túrázás és városnézés)
leggings, fürdőruha, smink: szempillaspirál, tus, labello, bb krém.
borotva, sampon, testápoló
leggings, - ez igen mert kényelmese
fürdőruha, - abban akarsz várost nézni vagy inkább az erőbe vennéd fel???? - szal felesleges
smink: szempillaspirál, tus, labello, bb krém. - kiizzadva a hegymászás után tök jól fogsz kinézni mikor lefolyik rólad :-)
borotva, sampon, testápoló- előtte lenyesed és annyi - max akkor vigyél ha 3-5 napos lesz
Mint ahogy előttem is mondták, nem mindegy, hány napos kirándulás. Ha 1-2 napos, akkor én borotvát és sampont nem vinnék.
A többi jöhet.
Női dolgok- tampon(ha megvan), tisztasági betét, törlőkendő stb.
Ruhák(nem csak leggings:) : -annyi póló, nadrág, stb. Ahány napra mentek+ mibdenből 1.
Alsónemű
Dezodor, fésű, hajgumi.
Telefon, Mp3/Mp4( vmi amin zenét hallgatsz-ezeknek töltő
Sminklemosó( amugy a szemhélytust ne használd, mert ha sokat sétáltok vagy vmi teljesen lefolyik majd)
Körömreszelő vagy olló vészhelyzet esetére
Törölköző, tusfürdő
pólók (ahány napos) + 1
-hosszú ujjú (1-2)
--leggings
-hosszú gatya
-rövid gatya, vagy térdgatya (mostanában tök jó idő van. :) )
-kényelmes cipő (és ha esős időt mondanak nemárt még egy
-cipő, ha nagyon beáznak)
-bugyik, zoknik, melltartó(k) (mindenből egyel több, ahány napra mentek)
-fürdőruha (én MINDENHOVA viszek fürdőruhát. bármikor lehet olyan helyzet, hogy fürödni lehet, de nálad pont nincs fürdőruha és az szar... :) egyszer volt egy ilyen osztálykirándulás, bár ott megoldottuk rövid gatya-pólóban. :D)
- smink (amitől jól érzed magad, de tényleg nem kell partysminket csinálnod. :) )
- pulcsi
- esőkabát, esernyő
- papucs (ha mentek ugye fürdeni + a szálláson is jól jöhet)
- borotva, sampon, tusfürdő, testápoló, dezodor, női dolgok (akkor is ha nem várható, mindig lehet egy köztes vérzés)
- plüssállat alváshoz. :P
- valami, amiben alszol
- pár alapékszer :) (fülbevalók, karkötő, nyaklánc. lehetőleg olyan, ami mindegyik ruhádhoz illik, amiket viszel, és így variálhatsz kevés ékszerrel is.)
- törülköző
- napszemcsi
- töltők (telefon, mp3/4, ipod stb...)
- valami nasi, amit útközben ehetsz (nap csak az első nap, odaúton, hanem amit bármikor elővehetsz, pl. diákcsemege, ropi, háztartási keksz)
- hajgumik, hajcsatok, féső
- naptej (hegymászásnál simán kellhet), szúnyogriasztó mindenképp!!!
-pénz, diákig., személyi
- papírzsepi mindig legyen nálad
- fültisztítópálcika és vattapamacs (sminklemosáshoz - sminklemosó- és nyilván fültisztításhoz. :D )
Ezek jutottak eszembe. :)
Most így jól összeszedtem magamnak is, mert mi is megyünk 2 napos kirándulásra. :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!