Kamaszok, Facebookon visszaigazoljátok az ismerősnek jelölést ismeretlen iskolatársaknak?
Figyelt kérdés
Akikkel még sose beszéltetek, de láttátok már, tudjátok hogy egy iskolába jár veletek.
Ti ilyeneket bejelölnétek?
2014. ápr. 25. 18:42
1/12 anonim válasza:
Nem jelölök és nem is igazolom vissza.
2/12 anonim válasza:
Az olyanokat akiknek tudom a nevét , és látásból ismerem tudom melyik osztályba jár az olyanokat nem.
4/12 anonim válasza:
Teljesen hangulatfüggő. Néha igen, de többnyire nem.
5/12 anonim válasza:
Aki visszajelöl és legalább nagyjából tudom ki ő azt vissza jelölöm..
15l
6/12 anonim válasza:
Visszajelölöm őket, de bejelölni ilyeneket nem szoktam.
8/12 Gyémántlány válasza:
Igen, mert miért is ne? Akit látásból ismerek, meg tudom is, hogy honnan, azt én visszajelölöm. Bejelölni viszont csak a tényleges barátaimat szoktam.
10/12 anonim válasza:
én nem jelölök be olyanokat, akiket csak látásból ismerek, sőt olyanokat sem, akiket személyesen ismerek, de nem vagyunk beszélő viszonyban.
Ha bejelölnek, akkor rendszerint visszaigazolom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!