Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom 38 € adott 2...

Lányom 38 € adott 2 géles melltartóért. Szerintetek nem sok? én sokaltam

Figyelt kérdés

2014. ápr. 22. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Intimissimiben nemrég 10 ezerért vettem 1 db melltartót. Más üzletben nem találtam normálisat, pedig átlagos méreteim vannak.
2014. ápr. 22. 15:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha pont jól állt rajta és nehezen talál amúgy is, akkor nem volt sok érte.
2014. ápr. 22. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Ehh, az én átlagon felüli méreteimre minimum(!) 12,000 Ftot kell kiadnom EGY melltartóra. Na, ez a kiborító!
2014. ápr. 22. 16:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez van, sajnos akinek nem átlag méretei vannak, vagy szereti a jobb minőséget, annak kb ennyibe kerül, vagy többe 2 melltartó. És ha jó minőség akkor nem vészes, mert pl a kínaiban 1000-2000 Ft körül van egy melltartó, ami max 3 hónapig húzza. Amit most vett, az meg lehet, hogy tartósabb.

Ez szükséges, nem szeret mindenki anélkül járni. (az szerintem elég csúnya, amikor nem stimmel a méret)

2014. ápr. 22. 18:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem se sok. Mivel melltartót a nők döntő többsége minden nap hord, nem egy olyan dolog amin érdemes spórolni. Te is tuti jobban érzed magad tökéletesen passzoló, minőségi fehérneműben mint egy olcsó gagyiban amiből 2 hónap után kijön a merevítő és beleáll a melledbe. Nagyjából egyidős lehetek a lányoddal (egyetemista vagyok) és én is simán kifizetek ennyit egy jó melltartóért. Még akkor is, ha úgy kell összekuporgatnom rá a pénzt.

Téged gondolom az zavar, hogy a tőletek kapott pénzt "szórta el" rá. Viszont ha adtok neki pénzt akkor hadd döntse már el ő hogy mit vesz rajta, vagy ha ennyire zavar akkor ne adjatok neki. Főleg hogy már tulajdonképpen felnőtt nő, ha melltartóra akarja költeni, akkor költse arra. És ahogy az egyik előző hozzászóló is írta, legalább nem füvet vesz :D Szerintem nem korrekt dolog beleszólni abba, hogy mit vesz a pénzből amit nekiadtatok.

2014. ápr. 22. 22:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!