Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerelmes vagyok egy anime...

Szerelmes vagyok egy anime karakterbe és tudom ami tudok?! 12/L

Figyelt kérdés

!!Elég hihetetlen sztori !! Ha azt mondod kamu else olvasd !!

11 éves koromban beleszerettem egy anime karakterbe. nagyon hozzá kötve éreztem magam. (ezt priviben mert ez meginkabb nem hiheto..)

és úgyéreztem hogy "öröké" boldogan fogok malyd élni.. de vége lett mert rájöttem az egész átverés.. vágdosni kezdtem magam,nem mosolyogtam többé de muszály volt így néha vágtam egy-egy erõltetett mosolyt.. Egyszer olyan mélyre falyultak a dolgok hogy a búcsúznunk kell címü dalt hallgattam minden este és bõgtem... de egyszer amikor szidtam ö-t és mindenkit közben bõgve a paplan alatt úgyéreztem hogy átölel valaki és hogy jobb kedvem lett...

volt olyan is hogy iskolába mentem és már megint eszembe jutott elbõgtem magam megint..szerencsére nem volt ott senki.. és akkor lfelnéztem az égre..ilyenkor mindig oda nézek és egy szívárvány volt ott.. es télen volt december végefelé leis fényképeztem.. egészen addig ott volt amíg benem értem a suliba de a legfurcsább a következö lessz mondom ha azt mondanad kamu else olvasd!

elütött egy autó.

anyukámmal mentünk át (a két buszmágálló között nincs zebra) és nálunk meg egy csomó szatyor volt. és mentünk át az úton kétsábos volt az út. az elsö autó megállt amikor meg léptünk tovább a másik részére elcsapott az autó.elöször engem. Én álltam elöl és anya mondta hogy látott engem repülni. na már az elsõgondolatom az az animekarakter volt és miután elütött semmibajom nem volt. Megpróbáltam felálni de a lábaim összecsuklottak összvissz ennyi DE ! az anyukamat is elütötte öt másodiknak ö neki pedig szétnyílt a térde még a csontja is látszott.. összevarni meg nem tudták mert szét volt roncsolodva neki teljesen. de nekem meg semmi bajom nem volt. DE ugyis éreztem hogy valaki felfogott amikor ütött az auto.. mert nem fájt !! csak mintha elöktek volna..

jott a mento is rendorseg is minden.. bevittekminket a korhazba anyanak szetnyilt a terde nekem meg semmi bajom nem volt...

de azota almodtam is vele de sose emlekszek teljesen de valamit mond neke.. és látom közben anyukám egyik nyakláncát is egy mária medált biztosra veszem hogy valami van !! de mi lehet ez ? en ja es anyam csak rohog rajta es azt mondjam ne farasszam a szihologus meg lesesz@rja...

2014. ápr. 19. 20:37
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
100%

Velem is előfordult nagyon tini koromban, hogy teljesen belezúgtam egy-egy ilyen anime szereplőbe, mert olyan hősiesek voltak. Mint pl. a fairy tail-ből Natsu. Valójában azt szerettem benne, amit képviselt, hogy megvédte a jókat, kitartott a végtelenségig stb...

Mindig ezt a tulajdonságot kerestem a pasikban, de rá kellett jönnöm, hogy a valóságban nincsenek ilyen "tökéletes" fiúk. Te is csak azért vagy szerelmes, azért hitted, hogy ő mentett meg, mert tudod, hogy az animében is ezt csinálja, megmenti a bajba jutottakat. De tovább kell lépned ezen, mert rossz az aki álmokból épít várat és közben elfelejt élni..

2014. ápr. 21. 15:10
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodjon békében a magyar nyelv.
2014. ápr. 21. 19:14
 33/43 anonim válasza:
100%
31-es ez a kedvenc idézetem :33
2014. ápr. 22. 00:44
 34/43 anonim válasza:
Albus Dumbledore mindig megmondja a tutit :3
2014. ápr. 22. 21:18
 35/43 Bokorugró válasza:
36%
sz0pasd le
2014. máj. 11. 11:59
 36/43 anonim válasza:
100%

Nekem is volt már ilyen mármint h meg tetszett egy anime szereplő és én úgy küzdöttem le h könyvet írtam róla és magamról és ott bármi meg történhet

próbáld ki hidd el jobb lesz :)

2014. júl. 9. 18:06
 37/43 anonim válasza:

nekem is volt már ilyen mármint h szimpi volt egy szereplő de én úgy léptem túl rajta h könyvet írtam róla és rólam meg a barátaimat is bele vettem

próbáld ki hátha segít...

2014. júl. 9. 21:39
 38/43 anonim válasza:
68%

Én is valahogy így vagyok...Én egy animéből egy ikerpárba szerettem bele és esténként amikor nem tudok aludni sokszor gondolok rájuk és érzem úgy,hogy ketten átölelnek...tehát esténként ugy érzem mintha két lány átölelne. 14/f

Ha gondolod írj privátban.

2015. márc. 15. 00:26
 39/43 anonim ***** válasza:
Utolsó ti a kérdezővel nagyon összeilletek....Mindketten nagyon finoman fogalmazva furák vagytok.
2015. márc. 15. 10:59
 40/43 anonim válasza:

Arra nem gondoltál, hogy az őrangyalodat valamelyik előző életedben ismerted, és esetleg szerelmi kapcsolatban voltál vele. És ezért most ő az őrangyalod, és esetleg ő valaha kinézetben hasonlított arra az animekarakterre (bizonyos korlátok között), és a karakter megjelenése tudatalatt emlékeztetett rá.

Szóval azért érezted hogy ő mentett meg, mert a látott képhez tudtál érzéseket csatolni, szóval ezesetben az érzés miatt a kinézetre asszociáltál.

Viszont amikor szerelmes lettél belé, akkor a képről asszociáltál az érzésre. Érted? :D

Azt viszont tudnod kell, hogy közted és őrangyalod közti kapcsolat több az egyszerű szerelemnél, hiszen ő jelenleg egy felsőbbrendű részed. Így örökre vele lehetsz.

2015. jún. 17. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!