Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, hogy telt a mai...

Kamaszok, hogy telt a mai napotok? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Lenyírtam a füvet itthon, és nagypapámnál, lemostam a motoromat, feltettem róla egy hirdetést (eladom..), kipróbáltuk keresztapum új kocsiját, aztán elmentünk este moziba húgommal.:)

16/F

2014. ápr. 13. 00:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Reggel kimentünk a temetőbe mamám sírjához, most lenne szülinapja. Utána anyummal ruhát nézni a lagzira, végre találtam egy olyan ruhát, amit tényleg tetszik, jól áll és jól is érzem benne magam. Ennek nagyon örülök! :)

Aztán hazajöttünk, papám nálunk volt, együtt ebédeltünk, ebéd után picit pihentem, olvasgattam, de elaludtam.

Délután elmentem apummal festéket venni, meg pár apróságot, aztán újságot olvastam, tv-ztem.

Este pedig a barátommal chateltem, mert a hétvégén nem tudunk találkozni..

2014. ápr. 13. 11:02
 13/19 anonim válasza:
Nekem szörnyen unalmasan telt a szombati napom, egész nap csak gép előtt ültem és unatkoztam, mert nem volt mit csinálnom. Este meg legalább volt valami vicces film a tv-ben, az Amerikai pite 3, azt néztem.
2014. ápr. 13. 13:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Tízig aludtam. Kicsit telefonoztam az ágyban. Felkeltem, ettem, fogat mostam. Olvastam egy kicsit a kötelezőből. GTAt játszottam a tesómmal. Még este átnézem a sulis dolgokat.
2014. ápr. 13. 16:44
 15/19 anonim ***** válasza:

4 órától háromnegyed 6-ig matekoztam unokatesóm feleségével,aztán kipattogtattam a kukoricát,felhoztam a chipssel együtt,leültem a gép elé(teljesen fáradt voltam agyilag a matek miatt),és kb.6 órától egészen mostanáig Sarah Dessen-Just listen(Figyelj rám) cmű könyvét olvasom(ami egy New York Times Bestseller könyv állítólag).Ma találtam a neten,mert valamiért olvasni akartam a matek után..

..érdekes.Sosem szerettem olvasni,most mégis valahogy erre vágytam.

Aztán meg megint ettem(normális kaját:kenyeret uborkával).

Most még nem sokára lezuhanyzok,aztán lekapcsolom a gépet,megyek aludni..

18/L

2014. ápr. 13. 21:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Délelőtt miközben anyu főzött sütit sütöttem, ez a hobbim :D Délután jöttek hozzánk a nagybátyámék. (egyébként ezért is sütöttük a sütit, hogy legyen valami itthon :)) Aztán amikor elmentek 5 körül gyorsan megírtam a matekházit, és úgy döntöttem a keddi fizika és matek témazáróra majd holnap készülök. (egy nap a kettő, mekkora kínzás :D) És elmentem fél 7 körül elmentem futni. Hát valahogy így telt a napom. :D
2014. ápr. 13. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Itthon voltam , de reggel elmentem fogszabályzásra és a személyimmel kapcsolatban is voltak elintézni valók. Fölösleges lett volna bemenni a suliba igazolásom meg van.
2014. ápr. 14. 18:40
 18/19 anonim válasza:
fociztam a tesómmal, meg filmet néztem, és tojást festettünk(:
2014. ápr. 20. 17:26
 19/19 anonim válasza:
Angolt tanultam, házit írtam, animét néztem, fanfictiont írtam és rajzoltam. :)
2014. máj. 11. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!