Tescoban lehet kapni rubik kockát és kézzel hajtható gördeszkaát?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 18:32
1/9 anonim válasza:
finger boardnak mondják, de sztem ez balf@szság.
amúgy elmész a teccsóba és meglesed, van, megveszed :D ennyi.
2/9 anonim válasza:
Biztosan de jobban ajánlom a játékboltot:)
Különben nem csak finger board van hanem tech deck is...Az utóbbi jobb minőségű és jobban is bírja a strapát...A Zoo York márka elég jó:D Különben a finger boardot már 700Ft-től a tech decket pedig 1400-1500-től tudsz venni...A fiúk nagyon bírják ezt a dolgot,a suliban..Még a 8. is..:D
12/L
3/9 A kérdező kommentje:
az hogy hülyeség vagy sem azt nem te döntöd el. köszönöm a válszt.
2009. dec. 19. 19:29
4/9 anonim válasza:
Én Auchan-ban vettem a fiamnak. Az olcsóbbról lejön a kerék egy nap után. A Tech-Deck-es jó minőség.
Neten keress, mert ott olcsóbb, főleg, ha többet vennél egyszerre.
5/9 anonim válasza:
Rubik kockáért nézz be a Sugárba az első emeleten van egy Gondolkodó játékbolt.
6/9 anonim válasza:
de mér a tescóba inkább menj el a corába ot biztos van:D
7/9 A kérdező kommentje:
mert cora nincs a közelembe csak tesco az is 30kmre.
2009. dec. 23. 07:59
8/9 anonim válasza:
...fogadjunk, hogy ha a tesótól kérded meg mélben pontosabb választ kapnál...
9/9 anonim válasza:
Szerbusz ! Nem tudom mennyire vagy ismerős Pest belvárosában ? De itt nálam a VI. kerületben van egy extrém játékokat árusitó bolt itt biztos találsz , Rubick kocka többféle méretben is kapható . A cime Budapest VI. ker Eötvös és Szondy utca sarok . Ez egyébbként a Nyugati pu és az Oktogon között van , az első párhuzamos utca a kőrúttal . Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!