Anyukák, kamaszok segítség! A barátnőmnek hercegnő komplexusai lennének?
sziasztok van egy barátnőm aki mostanábannagyon nagyképű lett !!! leváltotta a nadrágokat/leggingseket ruhára/ill szoknyára.. ha meg leggingset vesz fel akkor is csak feketét és rá egy térd zoknit mert szerinte etől úgy néz ki mint egy nemes... na most ez egy dolog a másik dolog az hogy amikor szállnak le a vonatrol,buszról aki éppen vele van pl anyukája,testvére, annak kell előre mennie és szépen megfogni a kezét és úgy levezetni a buszról,vonatról mert ha nem nem megy le !! a többi ember pedig a háta mögött áll és vár... masnikat,fodrokat egyenesen imádja ... van is egy ilyen "drága" ruhája amit tavaly kapott a nagymamájátol még egy nemes lány hordta kb 50 évvel ezelött .. ilyen mini ruha apró virágmintákkal masnival és fodrokkal.. csak sajnos akkora melle van a barátnőmnek hogy hiába az ő mérete a mellénél már tavaly sem tudta össze kapcsólni a ruhát.. meg van egy ilyen orosz ruhája is az hosszú piros fekete az méregdrága.. anyukájáé de ő nem hordja de a barátnőm meg kihizta szóval :D:D na de a témára visszatérve olyat is csinál hogy ha pl pörkölt az ebéd akkor ő : FÚÚJJ !! VIGYÉTEK INNEN A PARASZTOKNAK VALÓ ELEDELT ! ha meg paprikás krumpli elszabadul a pokol... de álltalában normális sőt luxus kajákat eszik... én nem vagyok irigy rá de ez már tulzás amit csinál még egy hercegnő nevet is adott magának ---> Lady Fatima Silverman Anasztázia
ezen már abszút kiakadtam amikor azt mondta hogy hívjam Fatimának vagy Lady Fatinak..
de ezt már rég ki kellett volna nőnije !! nem is volt soha ilyen nála !! már a 13 éves pedig szal abszurt dumm .. ez mire utalhat tudtok tanácsokat adni ?.. köszi 12/L
"abszurt dumm" :DDDDD háromszor olvastam el, mire megértettem, de oké, 12 vagy. (abszurdum)
Amúgy szerintem egyáltalán nincs rendben, hogy így viselkedik a barátnőd. Szerintem ez nem igazán a kamaszodás jele. Gondolom látott valami filmet, aminek a hatására ilyen lett. A szülei helyében meg fennhagynám a vonaton, ha azt várná, hogy levezessem. Nem is tudom, hogy képzelhet valaki ilyet.
Szerintem élvezi, hogy minden körülötte forog. :) Egyszerűen nem kell foglalkozni a "hercegnősdivel" és úgy viselkedni vele, mintha normális ember lenne...
Én 17 évesen (ma lettem annyi :$ :DD) is szívesen lennék hercegnő, sőt, azt kértem, hogy szülinapomra vegyenek egy kis műanyag koronát.. :D Nem tudom megkapom-e, de ha nem, akkor sem fogok hisztizni. :) szeretem a masnis, fodros dolgokat, az aranyosan elegáns ruhákat és a csilivili habosbabos, pihepuha dolgokat.. :) Szeretem ha lesegítenek valahonnan, vagy kinyitják előttem az ajtót, esetleg felajánlanak egy ülőhelyet, de sokkal cikibb ezt kikövetelni, mintha valaki magától csinálná... :)
Szóval szerintem egyszerűen hagyd figyelmen kívül, amikor ilyen, ha nagyon nem akar változni, akkor hagyd őt a francba és akkor talán megjön az esze. ;)
Ajánld fel neki, hogy mint barát, szívesen elkíséred egy pszichológushoz, de levezetést, felvezetést ne várjon. :)
Kíváncsi vagyok, hogy herceget is vár-e hófehér paripán?
pl. ilyen kérdések hogy
- feleségül ne vegyelek?
- a s€ggedet ne nyaljam ki?
- vonatról: lesegítelek, de farba rúgással!
- ha parasztkaja a paprikás krumpli, akkor ő nyilván parasztivadék, akikből elég ritkán lesznek hercegnők.
- akkor szólítod lady...-nek, ha ő téged fenséges királykisasszonynak, és mindig pukedlizik is hozzá!
Ez szerintem vagy helyreteszi, vagy megszakad a barátságotok, de egyikért sem lenne kár
Legutóbbi ötletem: mutasd meg ezt a kérdést neki, és a válaszokat is, aztán lessed, hogyan reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!