4 éves lányomnak keresek farsangi hercegnő jelmezt! Honnan tudnék rendelni?

Figyelt kérdés
Ismertek webaruhazat vagy üzletet ahol tudnék nezelodni?
2014. jan. 24. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Készíts neki egyet!
2014. jan. 24. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Régi szep idokben az anyum varrta meg nekem...igaz hercegno soha nem lehettem,mert azt mondta abbol rengeteg lesz. Es valoban,a csoportban a 12 lanybol 5 hercegnő volt XD Elég snassz.Egyszer voltam tündér.
2014. jan. 24. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
2014. jan. 24. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
lidl,aldi,tesco utobiban biztos van .
2014. jan. 25. 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Hercegnő jelmezt nagyon sok helyen lehet kapni. Nemrég a Tescoban is láttam sokfélét.

Amúgy meg szerintem nem baj ha minden kislány hercegnő a farsangon, nekik még ez a szép. Ebben a korban még utánozzák egymást, nem is érezné jól magát ha hercegnő akarna lenni de te mást adnál rá, közben az oviban minden kislány hercegnő. Legalább is az én lányomnak biztos nem tetszene.

2014. jan. 25. 12:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Kínainál is láttam épp ma, 2500ért, Kőbányán, de biztos máshol is van.

Hada-ban gyönyörűek vannak, és nem tudom hol laksz, de a Kőbányai sétálóutcában is van egy turi, ahol most tele vannak jelmezekkel.

Amúgy én a vaterán vettem, tele van ott is szebbnél szebbekkel! :)

Bááárcsak nekem is lehetett volna ilyenem..:-))

2014. jan. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!