14-17 eves lanyok! Reggel dontitek el, hogy mit vesztek fel, vagy mar este kikeszitetitek? Valamint, eloszor oltozkodtok, es utana sminkeltek, vagy forditva? :-)
Figyelt kérdés
En: Mindig este keszitem ki a ruham. Ha nem keszitenem ki,akkor tuti,hogy reggel kb. 1 orat kesnek. Eeeeeees eloszor sminkelek,es utana oltozkodok.
Ha mar eldontotted,hogy mibe mesz,akkor ird le kerlek:)
En: Fekete csonadrag,sotetkek magasszaru Conserve,bordo lenge polo( bal mellresznel egy kis zseb),farmerkabat,fekete kezitaska.
Koszonom a valaszokat elore is:)
15,5/L
2014. márc. 30. 18:49
11/13 anonim válasza:
Általában reggel döntöm el, de sokszor tudom már előtte lévő nap is. Először reggelizek, aztán smink, majd öltözködés, végül haj. Hétfőn valószínűleg egy szürke nadrág és egy virágos blúz lesz rajtam bordó kardigánnal. (tudom, úgy hangzik mintha a színek nem illenének össze, de igen. :D) A sminkem korrektorból, ajakápolóból és szempillaspirálból áll egy átlagos napon. Van hogy használok egy nem túl feltűnő rúzst/szájfényt és barna szemceruzát. Ja és púdert mindig, mert elég gyorsan elkezd fényesedni a bőröm.
12/13 anonim válasza:
Hát, este rakom felvevés szerinti sorrendbe a ruhákat, de amennyire változatosan öltözködöm, ráérne az reggel is, csak így nem kell felállni hozzá. Avagy, ha egyszerre sok pólóm lett kimosva (3-5) akkor úgy pakolom őket egymásra, ahogy fel szeretném venni a héten, és reggel egyszerű a dolog. A farmeromat meg nem cserélgetem.
Nem sminkelek.
14/L
13/13 anonim válasza:
mindig reggel döntöm el,csak néha-néha ha este nagyon unatkozok ami kivételes alkalom..akkor készítem ki,amúgy soha. öltözködés,haj és smink. én enni a suliban szoktam,de ha itthon eszek akkor megcsinálom az ennivalót amíg hűl vagy fől-melegszik felöltözök evés majd haj és smink:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!