Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Baj ha a gyerek ennyit "gépezik"?

Baj ha a gyerek ennyit "gépezik"?

Figyelt kérdés
A fiam eléggé sokat ül a gép előtt, van hogy egész nap és már kezdünk aggódni. Azt mondja az informatika érdekli, és nem csak játszik hanem programozni tanul, stb. viszont azért lehet, hogy ez már sok. Az osztály 2. legjobb tanulója, bár nem a sok tanulás miatt. Napi olyan 30-60 percet tanul és 6 osztályos gimnáziumba jár. Tiltanunk kéne? Mondjuk az a baj, hogy nálunk is jobban ért a gépekhez. Legutóbb is valami vírus volt a számítógépemen, megnézte és egy órán belül kitakarította az egészet. Valamilyen rendőrségi vírus volt és nem lehetett semmit csinálni a gépen. 14 éves.

2014. márc. 29. 11:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

6#

Azért nem, és ezeket is csak minden 5. gyerek tudja, a többi siránkozik meg fényképezgeti magát facebookon.

Lehet programnyelveket tanúl.

Rengeteg ismerősöm van akinek nem kellett külön Iskola egy Java vagy php nyelv elsajátításához

Lehet furcsán hangzik, de ezek a jó tanuló gyerekek általában tudják mi jó nekik.

2014. márc. 30. 23:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem iktassatok be neki heti rendszerességgel valami sportot úszást vagy valami ilyesmit, hogy legalább meg legyen a mozgása azért még 14 évesen fejlődik a szervezet nem jó ilyen fiatal korban ha egész nap csak ül én 23 vagyok és én is egész nap gép előtt ülök nem mozgok fájnak az ízületeim a hátam tapasztalatból mondom nem jó ez a fizikumnak.
2015. okt. 27. 03:48
 13/13 anonim válasza:
Attól hogy le tud törölni egy vírust, nem tud senki programozni.
2016. nov. 5. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!