Kiskamasz öngyilkos akar lenni. Mit lehet tenni?
Már van időpontunk a dokihoz. A megoldást mégsem onnan várom, mert mit tud csinálni, ha nem is ismer minket. Eddig csak a borsos óradíját hangsúlyozta.
Ma jó jegyet kapott az egyik piszkálódó tanártól. Nagyon boldog. Én is örülök, de szerintem az iskola csak mosni próbálja a kezeit. Szerintem teljesen tudatosan vitték túlzásba. Szándékosan, hogy megsajnáljam, és kivegyük. Milyen disznók. Majdnem az élete ment rá.
Engem is szekált az egyik tanárom, pokollá tette azt az évemet, mély nyomokat hagyott az egész. Ráadásul ha a gyerekek látják, hogy a tanár is megteheti, ők sem fognak másképp viselkedni.
Pedig jó lenne az iskolaváltás, vagy ha az nem megy, akkor egy ideig magántanuló. Hogyhogy nincs más suli a közelben? Vagy akár messzebb, még mindig jobban megéri bejárni, mint hogy rossz környezetben töltse a napjait.
mi történt, mit csináltak a tanárok? nem olvastam a másik kérdésedet...
én egy elit iskola elit tanáraitól, elit helyen, elit gyerekek közt végeztem a középsuli első két évét (irónia..). 2. év félévében 5 tantárgyból rántottak meg (fizika, kémia, matek, biosz, francia), németből 2es voltam. 3-4. osztályt egy másik iskolában végeztem, németből 3. év végén 92%-os középszintű, 4. félévkor 72%-os emelt szintű érettségit tettem (amit tudtam, nem abban az időben tanultam... mindkét % ötös osztályzatot jelent), amihez nyelvvizsga is járt. Biológiából 4. félévében tettem előrehozott 78%-os érettségit, a törim kiváló lett, a magyar és a matek érettségim pedig 4es...
Szóval, igenis számít, hogy milyen a hozzáállás. Milyen messze van a legközelebbi iskola? Miért akarnák, hogy kivedd onnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!