Miért kellett szólnia anyának? Ha nem kellettem neki, miért nem hagy békén? Hogy értessem meg vele, hogy nem kell rám vigyázni?
Volt egy srác, akibe évekig szerelmes voltam. Ő volt az egyetlen, aki iránt éreztem bármit is. Mégsem kellettem neki...
Csalódtam, sokat sírtam. De talpra álltam.
Lefogytam, teljesen megváltozott a külsőm. Elkezdtem bulikba járni, szórakozni hajnalig. A korombeli és az idősebb srácoknak is tetszek már, nem vagyok láthatatlan.
Viszont a srác, akibe szerelmes voltam, nem képes felfogni, hogy megváltoztam. Elkezdte pár hete mondani, hogy rám sem ismer, olyan lány lettem, amilyennek sosem képzelt volna és hasonlók. Aztán 2 hete ott volt ő is egy buliban (alapjáratom népszerű, de nem olyan módon, hogy folyton részegen bulizna és csajozna, csak valahogy mindig hallgatnak és figyelnek rá mások) és kicsit sokat ittam, egy srác el akart hívni sétálni, erre odajött és mondta, hogy talán haza kellene menjek, hív egy taxit. Összeverekedett 2 egyetemistával miattam. Másnap felhívott és nem értette, hogy miért vagyok rá dühös. Összevesztem vele, kértem, hogy hagyjon békén, ne most foglalkozzon velem.
De nem értette. A suliban mondta, hogy talán abba kéne hagynom a lógásokat, mert kigyűlik a 250 órám, meg nem ártana leszakadnom az idősebb barátnőimről, akik minden hülyeségbe belevisznek.
Ma pedig beszélt anyával. Nem értem, minek. Csak annyit ért el vele, hogy anyával egész délután veszekedtem, eljöttem apához, vele meg nem állok szóba soha többet.
De nem értem, hogyha 1 éve nem kellettem neki, akkor miért nem hagy békén?
Miért hiszi, hogy igaza van?
Mit csináljak, hogy anya ne csak az ő véleményét hallgassa meg?
16L
De nem kényszerítek magamra semmit. Jól érzem magam, sokkal jobb vagyok, mint 1 évvel ezelőtt.
Nincs szükszégem rá. 1 éve megcsókolt, akkor egy teljes éjszaka tökéletesnek gondoltam mindent, olyan volt, mint egy tündérmese.
Csak rájöttem, hogy a meséknek is vége egyszer, az pedig egy elég rövid mese volt. Nem mondom, hogy nem viselt meg a dolog, hogy újra összejött a barátnőjével, hogy nem voltam neki elég jó... De túltettem magam rajta és talán ha ő nincs, akkor még mindig az a jelentéktelen, szürke lány lennék.
Szóval igazából hálával tartozom neki.
Ha neked az a normális, hogy hajnalig bulizgatsz, idegenekkel smárolsz (akiktől ki tudja milyen betegséget szedhetsz össze...), lógsz a suliból, tiszteletlen vagy a szüleiddel, akkor gratulálok. Bár tény ők is hibáztak, hogy hagyták idáig fajuljon a viselkedésed.
Szórakozni lehet normálisan is, és ahhoz nem tartozik hozzá, hogy leiszom magam, és csókolózom minden jött-menttel.
Jelenleg meg az a kötelességed, hogy iskolába járj, ha felnőtt leszel akkor pedig az, hogy dolgozz, vagy majd a munkahelyedről is lógni fogsz?
De az a baj,hogy IGAZA VAN!
Amit csinálsz,az nem egészséges és nagyon durva..
..anyádnak is csak gratulálni tudok,hogy nem nyílt fel magától a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!