Kamaszok, nektek mi ugrik be a következő szóról: "Lolita"?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 18:55
1/28 anonim válasza:
magas, vékony vöröshajú nő nagy mellekkel
nem tudom miért, de ez.
2/28 anonim válasza:
Két copfos szőke kislány szoknyában , térdig érő fehér zoknival és fekete félcipővel ( de tudom hogy azt a japán manga féle öltözködést jelenti kb.)
3/28 anonim válasza:
Egy kép a barátnőm barátnőjéről (OLYAN barátnő!), ahol lolita cuccban van. Rózsaszín, habos-babos, csipkás ruha, térdzokni stb.
4/28 anonim válasza:
egy sweetloli habosbabos ruhában,színes nyalókával,összekötött szőke hajjal,harisnyatartóval,
közvetlenül azután a cserfes Lolita,aki tökéletesen az ujja köré csavarja Humbertet,aki mély fanatizmussal teljesíti a lány összes kívánságát.
6/28 anonim válasza:
Japan stilus altalaban a sweetlolita jut az eszembe de...neha egy pedofil is xD
7/28 anonim válasza:
A Nabokov könyv...
(meg a barátnőm, akit így becézek >.<)
14/L
8/28 anonim válasza:
Egy ismerősöm, akinek szerencsétlennek tényleg ez a neve.
9/28 anonim válasza:
A hang, ahogy a nyalóka a fogakon kopog.
10/28 Kameko-san válasza:
Nekem egy két copfos gothloli. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!