Hány éves kortól egészséges dezodort használni?
Hat en 10-12 eves koromtol azert hasznaltam.
Nagyon undorito tud lenni,amikor valaki szinte mar buzolog az izzadsagtol.
Akárki akármit mond, a dezodorhasználat hozzátartozik az ALAPVETŐ IGÉNYESSÉGHEZ. Aki olyan süket dumákra hivatkozik, mint "eltömíti az izzadságmirigyeket", meg "egészségtelen", és emiatt egyáltalán nem használ hasonlót, az egész egyszerűen igénytelen, ápolatlan - ezen nincs mit szépíteni. Ha valaki egészségére károsnak tartja a dezodort, keressen megfelelő összetételű terméket, valamiképpen oldja meg a problémát, de ne illatozzon már, akár egy szép dögvirág, mert az olyan, mintha az illető egy hónapig nem fürödne és ugyanazt a ruhát hordaná - ez a személyi higiénia teljes hiánya.
Higgyétek el, nem szokásom másokat a személyes döntéseik okán bírálni, de tapasztalataim alapján igenis zavaró, ha valaki a közeledben elviselhetetlenül büdös. Az egyik osztálytársam sem híve a dezodorhasználatnak, mondanom sem kell, mindig borzalmas a testszaga - ezt pedig ne úgy értsétek, hogy mellette állva kissé érzi az ember, és ennyi, mert koránt sem ez a helyzet. Őszintén fogalmazva, a lány háromméteres körzetében megmaradni is embert próbáló feladat. Ennek ellenére neki szent meggyőződése, hogy mindig illatos; biztosan örül, amiért egy csepp dezodort sem kell használnia, és mégsem lesz kellemetlen szaga akár egy tesióra után sem. Na ja... Ezt gondolja ő. A valóság viszont egészen más: volt, hogy egy tanórán szabályosan rosszul lettem (!) a szagtól. Akkor valóban úgy voltam vele, hogy még öt perc a közelében, és ki kell mennem a mosdóba, teljesen felkavarodott a gyomrom.
Ezt csak azért meséltem el, hogy lássátok, mennyire zavaró tud lenni, ha valaki nem törődik az izzadásgátlással, pedig rászorulna!
Utolsó válaszoló:
7 -es válaszoló vagyok. A válaszom az igénytelen emberekre vonatkozott, hiszen a többség nem olyan szerencsés, mint például te, és nyilván a különböző betegségek okozta kellemetlen szag is egészen más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!