Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi van ha Szerelmes vagyok...

Mi van ha Szerelmes vagyok egy anime szereplobe?

Figyelt kérdés
Sebastian Michaelis ...kuroshitsuji... ilyen helyes pasit meg sose lattam !!! 13 evew vagyok..lany... nektek mi a velemenyetek rola ?:D:D mar egyszeruen akarom azt a pasit yes my lord QwQ ...

2014. márc. 15. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Neaggódj:) majd kinövöd vagy megunod
2014. márc. 16. 21:22
 12/18 anonim válasza:
átérzem :'D
2014. márc. 19. 11:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerelmes vagy? Nem inkább (csak) tetszik? Megértelek, sokan "szenvednek" ilyesmitől, ne aggódj. Ez teljesen normális a te korodban, majd ha már 20 vagy és még mindíg Sebastian kell, tedd fel újra a kérdést. :D

UI.: Jaajjj, miért pont Sebastian? Szerintem, ha már így témánál vagyunk, Claude sokkal helyesebb. :DDDDDD

2014. márc. 22. 19:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Claude haja mindig olyan mintha rosszul fésülné. :D Amúgy én bírom őt és a szőke enyhén pszicho srácot, mint egy ship de sose jutottam az anime végére, szóval nem tudom, hogy meghal-e a srác, vagy ő. :D
2014. márc. 23. 00:12
 15/18 anonim válasza:

:D

Nekem Grell a "szerelmem", de amúgy Sebastian helyett nekem is már inkább Claude. Sebby már unalmasan tökéletes, idegesít.

2014. ápr. 4. 13:55
 16/18 anonim válasza:
Jaaa Claudex-x heyy Szexy ám mindkettő:3 deeeeee akkoris Sebas-Chan a legcukibb*^*
2014. jún. 12. 13:23
 17/18 anonim válasza:

Én is 13 vagyok, lány, és egyetértek veled, én is szerelmes vagyok 1 anime szereplőbe.

( Konkrétan Kiryuu Zero-ba a Vampire knight-ból! <3 :3 )

2014. júl. 19. 18:36
 18/18 anonim válasza:

ne aggódj, kinövöd, és át fogsz térni a real pasikra :D

én a te korodban az avatarból (mese, a nickelodeonon ment mindig) Aang-ba a léghajlítóba voltam "szerelmes" :D és féltékeny voltam katarára mikor megcsókolta xD

most na... tök cekci volt az a kék nyíl a fején:3

de kinőttem, és most real pasim van :D

szóval nyugi, ez természetes, mindanniyónkkal előfordul :D

2015. máj. 29. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!