Ki mit csinálná ha a 16-25 éves de még otthon lakó fia vagy lánya kipróbálná a joyride-ot?
2014. márc. 15. 16:40
1/6 anonim válasza:
Megpróbálnám valahogy lebeszélni róla.
2/6 A kérdező kommentje:
De ha már meg csinálta?
2014. márc. 15. 16:54
3/6 anonim válasza:
Bocsi a tudatlanságomért és az offért, de jól gondolom, hogy ez azt jelenti, hogy egy lopott járművel megy, majd otthagyja valahol? Vagy mi is ez pontosan?
4/6 anonim válasza:
3-as,
aszerint, amit a Wiki ír, az.
Kérdező! Itthon ugyanúgy autólopásnak számít. Ennek megfelelően hagynám, hogy a rendőrség kezelje az ügyet. Nem próbálnám védeni.
Ha 18 feletti a "gyermek", akkor mehetne a híd alá lakni. Nem bűnözőt neveltem. Ha azzá lett, mehet.
5/6 anonim válasza:
Ilyet csinált 17 évesen egy ismerősöm. 18 évesen is, rajtakapták, és felfüggesztettet kapott. Elég gáz 18 évesen priusszal rendelkezni nem gondolod?
Én biztos pofán vágnám és egy évig nem mehetne semerre délután 4 után a gyerekem 18 év alatt. Felette pedig választhat, hogy mehet amerre lát, vagy marad, de az én szabályaim szerint. Vagyis még egy eset és mehet a híd alá. Komolyan gondolom.
6/6 anonim válasza:
Biztosan leordítanám a fejét és végtelenül csalódott lennék, hogy van egy elmebeteg gyerekem akit ennyire félreneveltem. Lehet, hogy én is belebolondulnék. Nem bírnám ki ép ésszel, hogy a gyerekem egy bűnöző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!