Kamaszok! Mernétek ilyen kokárdával suliba menni?
Figyelt kérdés
Nem ciki, hogy kézzel készített? Vagy egyáltalán... nagyon rosszul néz ki? Nem találtam otthon és holnapra muszáj, így összehoztam gyorsan egy ilyet... Ha nagyon gáz, inkább elmegyek és veszek egyet valahol. :/
Szerintetek?
17L
2014. márc. 11. 16:25
11/15 anonim válasza:
Nagyon egyedi ötlet, tetszik, viszont a gombot fesd be zöldre, vagy cseréld ki zöld zsinórra, mert így nem látszik, hogy az kokárda akar lenni.
Nekem anno iskolában anya által horgolt kokárda volt a kabátomon.
12/15 anonim válasza:
Aranyos, de igazából itt nem mások hanem a sulid vezetőségének a véleménye döntő. Ha kötekedősek és még a harisnya den számába is belekötnek, akkor inkább vennék egy tömeg gyártott kokárdát a helyi kisboltban.
13/15 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem kötekedősek. :) Befestettem sötétebb zöldre, és így tényleg jobb lett. :) De közben találtam otthon is, úgyhogy a saját készítésűt veszem fel, de a biztonság kedvéért viszek egy tömeggyártottat is.
2014. márc. 11. 19:47
14/15 anonim válasza:
Imádnivaló. :) Biztosan sokan megdicsérik majd, viseld büszkén! :)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tényleg sokaknak tetszett. :)
2014. márc. 12. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!