Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi köze az apámnak ahhoz,...

Mi köze az apámnak ahhoz, hogy mennyit bulizok és kikkel? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kiskoromban elváltak anyával, azóta alig beszéltem vele. Most nemrég előkerült és mama által tisztában van az életemmel. Veszekszik anyával és velem is, hogy annyit bulizok, amennyit akarok és bármeddig elmehetek, meg hogy mégis milyen emberekkel vagyok jóban. Tegnap is felhívott és kérdezte, hogy mit csinálok a hétvégén és mondtam, hogy megyek az egyik barátnőm szülinapjára, mert meglepi bulija lesz. Erre kérdezte, hogy vasárnap mit csinálok és mondtam, hogy egész hétvégén Szegeden leszek, mert oda jár egyetemre és szombat este bulizunk, vasárnap este meg jövök haza. Képes volt összeveszni velem, hogy ezt mégis hogy gondolom és ne legyek annyira biztos benne, hogy én most hétvégén bulizni fogok és felhívta anyát, de anya csak nevetett az egészen.

Kifogásolja, hogy mennyit költök magamra, hogy mennyit szórakozok, hogy hogy öltözködöm. Kiborult, mikor megtudta, milyen volt a 16. szülinapi bulim.

Úgy viselkedik, mintha bármi köze lenne az életemhez.

Már elmondtam neki, hogy ezekbe ne szóljon bele, de semmi eredménye.

Mit csináljak, hogy békén hagyjon?

2014. márc. 8. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már legalább kétszer volt.
2014. márc. 8. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Nemt'om...Én sem lennék odáig a gyönyörtől ha a tini lányom egész hétvégén csak szórakozna...
2014. márc. 8. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:

ismeros erzes .

16 eves lany es 4 eve elvalt szulokkel

2014. márc. 8. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem Tőled vált el az Apukád, hanem Anyukádtól. Ebből kifolyólag Te a lánya maradsz, így igenis köze van ahhoz, hogy mennyit és kikkel bulizol!
2014. márc. 9. 06:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha több, mint 10 évig nem volt az apám, akkor ne most próbáljon beleszólni az életembe, mert csak nevet rajta és a próbálkozásain mindenki.
2014. márc. 9. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha 10 évig nem foglalkozott veled, akkor nem érezheted jogosnak hogy beleszól az életedbe. Ki tudja talán most érte utol valami apai érzés, vagy hogy nőként lát újra, elkezdett félteni és hülyén reagál.
2014. márc. 10. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!