KAMASZ FIÚKAT KÉRDEZEK. Jó tanulókat. Mi mozgat titeket, hogy lelkiismeretesen tanuljatok?
Szóbelin atom jó első benyomást kell kelteni, és max. pontszámot elérni. Simán van esélyed.
ebben az évben nem tanultam semmit, mégis jó tanuló vagy (4-5), 9. osztályos.
nem motivál, egyszerűen agyfa..t kapok tőle, a szüleim miatt. mindig tanulnom kellett régen, és ezzel pont az ellenkezőjét érték el az akartnak. azt hiszik ha mindennap órákig tanulok megszeretem, de csak megutáltatták velem a tanulást.
mert érdekel és mert sikerélmény
mert a többiek is elismernek, esetleg kicsit fel is néznek rád
persze ehhez jófejnek kell lenni, aki benne van a hülyeségben is, és nem strébernek
a suli is kivételez veled, nekünk konkrétan megmondták, akik jól tanulnak azoknak előjogaik vannak, a tanárok is másképp bánnak veled
azt is mondták hogy nem kötelező ide járni, aki rosszul tanul, vagy nem érdekli ez az egész az menjen el
15f gimi
Köszönöm, ez előbbre vitt. Szerintem is pont így kellene működnie. Én apa vagyok, a fiamat igyekszem terelgetni, de azt én sem akarom, hogy megutálja z iskolát, és így voltaképpen az életének ezen szakaszát, hanem, hogy jól érezze magát a bőrében.
Jó volt egy kompetens személytől egy ilyen intelligens választ kapni. Még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!